Cu inima franța, mama Luizei Melencu încă își așteaptă îndurerată fiica acasă. Deși Luiza este dispărută de aproape un an de zile, femeia mai speră încă într-o minune.

Această a ținut să reamintească tuturor de cele două fete ale căror destine sunt parcă uitate complet în această perioada.

”Doamne, ascultă aceste versuri și îndura-te de viață copiilor noștri și pedepsește acest sistem corupt care ne-a smuls copii de lângă noi. Dacă era copilul uneia din persoanele care a instrumentat acest caz îl găseau imediat. Doamne, îndruma-ne tu copiii să găsească o cale să scape. Luiza și Alexandra, o țară întreaga va aștepta, noi sperăm până la ultima forță!” a scris femeia intrr-un mesaj.

    Întrebată de-a lungul timpului ce crede despre soarta fiicei sale, mama Luizei a răspuns mereu că își dorește că această să se întoarcă și că este convinsă că acest lucru se va întâmplă într-o zi. 

Atât femeia cât și bunicul Luizei au trecut vreme de luni de zile printr-un întreg montagne rousse în timpul anchetei care îl învinuiește pe Gheorghe Dincă de dispariția celor două tinere. Deși acesta a pledat vinovat și a mărturisit că le-a omorât pe cele două, ambele familii nu vor să accepte acest lucru.

În lupta de a demonstra că fetele au fost răpite și sechestrate iar ulterior scoase din țară și obligate să se prostitueze s-a angrenat Alexandru Cumpanasu care a susținut mereu această ipoteza. Acesta susține că a plătit personal detectivi pe care i-a trimis în mai multe zone din Italia pentru a se inflitra în cercurile de proxeneți pentru a află despre cele două fete.

Deși cazurile celor două fete au apărut în spațiul public în luna iulie odată cu apelul Alexandrei Maceseanu la Poliție, în care le cerea ajutorul susțînând că a fost răpită, bătută și violată, este deja demonstrat faptul că totul a început în prima parte a anului, odată cu dispariția Luizei Melencu.