Cazul șocant din Caracal dispariției celor două minore, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu a șocat o Românie întreagă. Pe TikTok, o tânără a povestit cum și ea a fost luată la ocazie de același Gheorghe Dincă și că putea sfârși tragic, dacă nu se aflau alte două femei în mașină, la momentul respectiv

Eleni este una dintre tinerele care s-au urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Șocant este faptul că totul s-a întâmplat cu doar câteva luni înainte ca Luiza și Alexandra să dispară și nimeni să nu le mai dea de urmă timp de 4 ani.

Tânăra a mărturisit pe contul său de TikTok faptul că a fost și ea luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Mai mult, a declarat pe rețeaua de socializare că a avut încredere în acesta, văzându-l în vârstă. Totul putea lua o turnură tragică dacă în mașină, la momentul respectiv, nu se mai aflau alte două femei alături de care să coboare în locația în care dorea.

„Dânsul tot insista tot drumul…”

„Cam prin 2018, eu eram la facultate și pe vremea aia nu aveam permis. Sau aveam, dar nu aveam mașină. Trebuia din Caracal să merg în Slatina și de acolo să iau un tren direct către Pitești. Și cel mai comod îmi era să merg la ocazie. Și am mers cu domnul respectiv și nu mi s-a părut dubios, pentru că era un bătrânel.

Am zis că mai bine urci cu un bătrânel, decât să urci în mașină cu un bărbat tânăr, pus pe miștouri. Am urcat, s-au mai urcat încă două femei mai în vârstă. M-a întrebat unde trebuie să cobor.

I-am spus că vreau să cobor la gară în Slatina, pentru că de acolo urma să iau un tren spre Pitești. Și dânsul tot insista tot drumul că e mai bine să mă lase la ieșirea cealaltă din Slatina, să iau ocazie de acolo să ajung mult mai repede.”, a spus Eleni, pe TikTok.

 

@simonna.gn Răspunde lui @eleniix_q #5pasidebine #fyp #foryou #f #fy #farcas #viral #foryoupage #fypage #răspuns #bomba ♬ sunet original – Simona Gabriela

„Nu știu dacă voia să facă ceva”

„Dânsul tot insista. Nu știu dacă voia să facă ceva…Dar celelalte două femei au coborât și ele tot la gară și el a zis că pe ele le lasă la gară și pe mine la ocazie. Deși eu tot drumul spusesem că nu vreau să merg la ocazie.

La gară s-au dat jos doamnele și m-am dat și eu jos. Am aruncat banii pe banchetă și am urcat. După ceva timp l-am văzut la televizor…mama când a aflat că am mers cu el la ocazie a rămas uimită…nu mă așteptam la așa ceva.”, a conchis tânăra.

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.