Fiica lui Irinel Columbeanu a ajuns la vârsta de 15 ani și deja de ceva timp își câștigă proprii bani. Irina și-a pus pe picioare propria „afacere” și pare să aibă succes. Până acum adolescenta a reușit să adune chiar 10.000 de euro. Cum își câștigă fiica Monicăi Gabor banii?

Încă de mică, de la vârsta de 5 ani, Irina și-a descoperit pasiunea pentru pictură. Iar în urmă cu șapte ani a avut primul ei vernisaj. Tânăra nu a renunțat la pasiunea sa și deja a început să scotă bani din asta. Se pare că tablourile făcute de Irina se vând destul de bine. Până acum, fiica lui Irinel Columbeanu a reușit să adune 10.000 de euro din vânzarea tablourilor. Cel mai scump tablou pe care aceasta l-a făcut a costat 3.000 de euro.

Pe lângă pictură, Irina și-a descoperit recent și o altă pasiune, atletismul. Aceasta s-a apucat serios de treabă și se antrenează din greu.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării. Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. (…)

A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani.”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.

La doar 15 ani, fiica lui Irinel Columbeanu își câștigă proprii bani! Din ce a reușit Irina să facă mii de euro până acum
Instagram

La ce meserie visează Irina Columbeanu?

De-a lungul timpului fiica lui Irinel Columbeanu a experimentat mai multe domenii de activitate, iar acum a luat decizia finală. Adolescenta a trecut de la actorie, la pictură, mai apoi la medicină, iar acum este sigură că și-a găsit chemare. Tânăra și-a anunțat părinții că intenționează să devină avocat.

Se pare că decizia Irinei este una cât se poate de serioasă, iar adolescenta chiar s-a apucat de treabă. La școala la care merge, fiica lui Irinel Columbeanu participă la simulări de procese, pentru a se pregăti cât mai bine în domeniul pe care l-a ales.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat.”, a declarat Irinel Columbeanu.