Smiley formează acum un cuplu cu una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate acestea, nu a uitat niciodată de prima sa iubire.

În urmă cu ceva timp, Smiley a declarat în cadrul unui interviu detalii despre prima femeie din viața sa. De asemenea, artistul a povestit și la ce vârstă și-a pierdut virginitatea și ce anume i-a plăcut la ea.

Prima iubire nu se uită

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea. Partenera lui era o adevărată expertă în amor: „Pentru ea nu a fost prima dată”
Social media

„La 15 ani. Eram în tabără la Sovata. Era o gagică din Ardeal. Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată. De fapt, ea a fost și cea care a făcut primul pas. Mi-a plăcut. Chiar nu realizam ce mi se-ntâmplă, atunci, dar știu sigur că mi-a plăcut, de vreme ce s-a mai repetat experiența, de câteva ori.”, a declarat Smiley pentru cei de la Libertatea.

Cântărețul a vorbit și despre ce anume l-a atras cel mai mult la prima sa femeie. Se pare că aveau foarte multe lucruri în comun

„Era timidă, ca și mine, numai că ea era și-un pic mai determinată. O chema Cristina, am avut cam multe Cristine, la viata mea! Am stabilit imediat o comunicare bună, din toate punctele de vedere, ceea ce, pentru mine, a contat întotdeauna mai mult decât frumusețea convențională. Băieții dormeau cu băieții, fetele cufetele. Am prins un moment în care camera noastră, a băieților, era liberă și… s-a-ntâmplat”, a mărturisit Smiley pentru sursa citată mai sus.

Multe lucruri s-au schimbat decând Smiley a ajuns să fie faimos. Însă un lucru e cert. Artistul a fost mereu sincer atunci când a vorbit despre viața personală

”Am avut vreo 10-12 iubite, dar doar cu patru dintre ele am făcut dragoste. Iar din cele patru, mărturisesc că am iubit doar două. (…) De când am devenit cunoscut, nu mă aventurez cu femei pe care nu le cunosc, cu fane, pentru că femeile sunt perverse și cine știe ce mi se poate întâmpla. Nu mă culc cu femei pe care nu le cunosc., a mai spus Smiley”, dezvăluia în 2002 Smiley, potrivit celor de la libertatea.ro.