Maria Constantin se pregătește pentru marele eveniment din viața sa și încearcă să ajungă la o siluetă de invidiat.

Maria Constantin se pregătește intens pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, căsătoria. Cântăreața urmează o dietă strictă pentru a avea o siluetă de invidiat.

Maria Constantin și partenerul său, Robert Stoica și-au plănuit deja nunta. Pregătirile sunt în toi, iar peste un an, cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Locația încă nu a fost aleasă, dar își dorește să fie în aer liber.

Datorită proiectelor pe care le are în desfășurare și a programului aglomerat, artista nu are timp să facă meargă la sala de fitness. De cele mai multe ori, încearcă să mănânce mai puțin și să lase poftele deoparte. În ultime vreme, a recurs la mai multe sacrificii pentru silueta sa și mănâncă foarte puțin, ajungând să facă foamea.

„Foamea! Nu fac sport pentru că nu am timp să fac sport și încerc să nu mănânc adică mănânc decât o masă pe zi mai importantă. În rest, poate mici gustări, dar încerc să mă mențin în felul ăsta pentru că după 30 de ani, într-adevăr arderile nu mai sunt atât de bune, cum erau în trecut. Și atunci încerc cumva să întrețin chestia asta doar din alimentație.

Dacă am fost plecată la cântări și nu am mâncat toată ziua, nu e mâncare acasă și nu am avut timp să gătesc, logic, că mă opresc la un fast-food, dar încerc totuși, dacă azi am mâncat fast-food, mâine și poimâine să nu mănânc ceva de genul ăsta. Sunt mai multe mâncăruri preferate pentru că eu sunt și pofticioasă, cred că tot ce îmi pui în față aș manca dar de principiu dulciuri, la dulciuri poftesc cel mai tare!”, a spus Maria Constantin.

Sursa foto: Social media

Maria Constantin: „Cu siguranță va fi tare”

Maria Constantin și partenerul au plănuit ca nunta lor să aibă loc anul viitor, ca toate pregătirile să fie gata. Locația va fi în București sau pe lângă, precum Bolintin Vale. Cei doi nu-și doresc ca marele eveniment să aibă loc mai departe de Capitală. Rochia artistei va fi creată de un cunoscut designer român, Florin Burescu și abia așteaptă să o îmbrace.

Anul viitor rămâne evenimentul ca să avem și noi timp să ne pregătim! Am foarte multe evenimente și rămâne nunta pentru anul viitor. Nu am stabilit data, nu am stabilit nimic. Chiar zilele viitoare trebuie să mergem să vedem niște locații, să stabilim măcar dată, nu știu… Da, în București, pe lângă București, depinde de locație! Eu aș vrea ceva pe modul garden party. S-a deschis o locație foarte frumoasă la Bolintin Vale. Să vedem. Proiectul pentru rochia de mireasă este gândit de mulți ani. Rochia va fi creată de Florin Burescu, prietenul meu, el îmi face rochia de mireasă și cu siguranță va fi tare!„, a declarat Maria Constantin pentru Ciao.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.