Cristina Dorobanțu merge la sală în mod frecvent.

Cristina Dorobanțu s-a remarcat prima dată la emisiunea „Bravo ai Stil!”, apoi a rămas în televiziune. Au urmat mai multe proiecte importante, iar aceasta a trebuit să aibă o formă fizică de invidiat. Pentru a obține acest lucru, este nelipsită din sala de fitness, unde face mai multe tipuri de exerciții. 

Cristina Dorobanțu se bucură de mult succes pe micile ecrane. Aceasta prezintă știrile de pe Kanal D, iar aparițiile sale sunt mereu ca scoase din revistă. Pentru acest rezultat, nu este nevoie de o ținută bună, ci și se grijă la alimentația și la corpul său.

În ciuda programului său încărcat, nu uită niciodată să treacă pe la sala de fitness pentru un antrenament. Într-un videoclip postat recent, Cristina Dorobanțu execută un exercițiu care nu este accesibil tuturor. Stând cu capul în jos și tinându-se de bară, fosta concurentă „Bravo ai Stil” are grijă să fie într-o formă de invidiat și să se relaxeze.

Cristina Dorobanțu a ajuns la pupitrul știrilor

Cristina Dorobanțu a fost cooptată pentru a prezenta „Puterea Dragostei” după ce s-au terminat filmările, unul dintre visurile copilăriei sale a ajuns realitate. Aceasta a devenit prezentatoare la știrile de dimineață de pe Kanal D pentru o scurtă perioadă, fiind înlocuită de Simona Pătruleasa. În prezent, ea poate fi văzută la pupitrul știrilor de la ora 12:00 de vineri până duminică.

„Sunt foarte emoţionată să păşesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o aşteptăm şi la care visez de foarte mult timp şi pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, să le ofer acele informaţii de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum şi ştiri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toţi să ne începem ziua şi informaţi, şi binedispuşi. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea de până acum. Vă invit să îmi fiţi alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure şi să vă facă ziua mai frumoasă şi mai informată. ”, a spus Cristina Dorobanțu aflată la pupitrul știrilor.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.