Carmen de a Sălciua se umără printre cele mai faimoase artiste din țara noastră. Frumoasa artistă și-a cucerit fanii iremediabil nu numai cu talentul său, dar și cu frumusețea sa ieșită din comun. Este adevărat că a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician, însă pentru fani nici că mai contează acest lucru. O vedem mereu aranjată din cap până în picioare, mereu elegantă și cu tocurile la purtător, însă nu puțini sunt cei care s-au întrebat ce înălțime are, de fapt, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a devenit deja, cel puțin în ultima vreme, un nume sonor atunci când vine vorba de muzica de petrecere. A dat dovadă de faptul că este o femeie foarte demnă, puternică și că, oricâte greutăți a întâmpinat în viață, ea a reușit să se ridice din propria cenușă, să o ia de la început și să meargă mereu înainte.

Carmen de la Sălciua a trecut printr-un mariaj care nu a durat mult timp, acesta finalizându-se așa cum artista nu și-ar fi dorit.

La ce trucuri apelează Carmen de la Sălciua pentru a părea mai înaltă! Este una dintre cele mai scunde artiste

Carmen de la Sălciua, care este înălțimea sa reală

Carmen de la Sălciua este femeie singură acum, cel puțin așa declară ea. Mai mult, artista, chiar dacă a avut parte de o căsătorie care nu a mers, acest lucru nu o împiedică să creadă în iubirea adevărată. Așa cum a declarat la un moment dat în mediul online, crede cu tărie că iubirea este singurul scop real al vieții.

În ceea ce privește aspectul ei fizic, Carmen de la Sălciua are o înălțime modestă. Nu este deloc înaltă și tocmai din acest motiv alege să partă tocuri foarte mari pentru a părea mai înaltă. Și nu vorbim de tocuri cu dimensiuni modeste, căci vedeta este obișnuită să poarte și pantofi cu un toc de 25 de cm, nimic neobișnuit pentru frumoasa vedetă. Mai exact, Carmen de la Sălciua se mândrește cu o înălțime de 1,55 m.

Printre trucurile la care apelează pentru a-și masca înălțimea, vedeta apelează și la pataloni evazați sau rochii lungi pentru ca pantofii cu tocul foarte înalt să nu fie vizibili.