Vlăduța Lupău a avut grijă de silueta sa în timpul sarcinii.

Vladuța Lupău este însărcinată în ultimul trimestru și în scurt timp își va ține puiul în brațe. Alături de partenerul ei, Adi Rus, vor deveni părinți pentru prima dată și sunt extrem de fericiți. Vedeta a recunoscut cum a reușit să aibă grijă de silueta sa în această perioadă.

Vladuța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere. Aceasta are foarte multe invitații la evenimente, dar le-a anulat pentru următoarea perioadă datorită sarcinii. Ea a deveni mămică peste scurt timp și abia așteaptă să-l cunoască pe cel mic.

Artista a mărturisit pe contul de pe Instagram cum a reușit să se mențină la o greutate optimă în această perioadă. Se știe că viitoarele mămici vor consuma mai multe alimente pentru a-l hrăni și pe micuțul care se dezvoltă. Vedeta nu a făcut niciun exces în această perioadă. Vladuța Lupău a mâncat destul de puțin, doar pentru a-și potolii foamea și nu a făcut abuz de nimic.

Social media

Totodată, ea a fost forte activă, până în luna a noua a fost pe scenă și nu a ratat niciun eveniment. În ultimele săptămâni, ea s-a plimbat mai mult și a mers la viitoarea casă pentru a vedea cum se finisează lucrările. Altfel, făcea curat în casă și se mișca destul de mult.

„Am avut foarte multă activitate. Până în luna a noua am cântat de joi până duminică încontinuu. A fost destul de mult. Peste zi dacă nu cântam, încercam sa dorm, dacă nu, mă plimbam sau făceam alte lucruri. De când nu mai cânt, am fost cu șantierul și zilnic am mers la casă, am făcut diverse chestii, făceam curat prin casă. Poate fi și genetic, nu știu. Poate fi și datorită faptului că nu am mâncat prea mult. Am mâncat, nu chiar pentru supraviețuire, dar nu a fost mult. Altceva nu am făcut.”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.