Tobi Ibitoye nu poate renunța la câteva preparate foarte delicioase.

Tobi Ibitoye s-a făcut cunoscut publicului din România după ce a participat la „Vocea României” în urmă cu șapte ani. Acesta s-a mutat cu familia sa în România încă din perioada adolescenței și a început să îndrăgească preparatele țării.

Tobi Ibitoye este originar din Nigeria și, împreună cu familia sa au venit în România la vârsta de 15 ani. El a studiat la Școala Cambridge din București, unde a primit o diplomă în biologie, deși muzica a fost pasiunea sa dintotdeauna. El a cântat muzică religioasă și a studiat vioara alături de mama sa.

În prezent, este un cântăreț și compozitor ce activează atât în România cât și peste hotare. El interpretează muzică pop, electronică și soul. Acesta s-a îndrăgostit de o parte din preparatele românești și chiar se numără printre favoritele sale. Întrebat la ce nu ar putea renunța niciodată, Tobi Ibitoye a spus că ciorba de burtă, paste cu fructe de mare sau papanași sunt preferatele sale.

„Ciorbă de burtă, paste cu fructe de mare și papanași. ”, a spus Tobi Ibitoye pentru Spectacola.

Sursa foto: Social media

Tobi Ibitoye și soția sa au devenit părinți pentru a doua oară

Tobi și soția sa, Antonia au devenit părinți pentru a doua oară la începutul acestui an, pe 5 ianuarie. Cei doi au acum două fiice pe Aria Asèdá și Arin care are deja trei ani. Partenera cântărețului a povestit cum bebelușa a fost extrem de activă în burtică și a fost mai mare decât media normală.

Înainte de somn, când îi auzea vocea surioarei mai mare se mișca cât mai mult. După naștere, cele două au avut parte de o conexiune instant, iubirea dintre surori fiind una puternică.

„A fost o sarcină ușoară și fără probleme. Asta mi-a permis să fiu la fel de activă ca înainte și să mă pot ocupa și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă , mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn.”, a spus Antonia la scurt timp după ce a născut.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.