Designerul a ajuns virală pe rețelele de socializare după ce a postat mai multe imagini cu ea în care a prezentat ultimele lucrări pe profilul de Instagram, iar fanii au aflat care este vârsta reală  a creatoarei.

Vera a ajuns în trend pe Twitter după ce fanii au început să scrie despre vârsta ei, care arată cu decenii mai tânără. În timp ce a postat câteva imagini în care poartă noile sale creații, Vera a împărtășit și câteva imagini într-un top Palm Angels, ceea ce i-a făcut pe fani să se întrebe care este secretul ei.

Chiar dacă în acestă situație este vorba și de o genetică bună, Vera a fost suficient de amabilă pentru a dezvălui câteva dintre secretele ei pentru care arăta atât de tânără. Confirmându-și vârsta pentru necredincioși, a dezvăluit cum se menține în formă:

„Muncă, somn, cocktail cu vodcă, nu prea mult soare …”

View this post on Instagram

4 th of May 2020….. ‘Met’ing in Miami. 😢

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Designerul care va împlini 71 de ani în iunie, a dezvăluit recent într-un interviu că  nu este o fană a sporturilor, dar că iubește să joace golf, chiar dacă joacă groaznic.

După ce a primit mii de comentarii despre cât de bine arată, Vera a adăugat:

„Voi sunteți prea amuzanți. Prea buni. Vă mulțumesc pentru toată dragostea.”

 

Renumitul designer a creat ținute pentru personalități precum Ariana Grande, Sandra Bullock, Michelle Obama, Kim Kardashian.  A creat ținuta de nuntă a lui Hailey Baldwin. De asemenea, designerul a fost menționat în mai multe filme de blockbuster și este recunoscută pentru rochiile sale de mireasă.

Sursa: metro.uk.com