Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri în cei nouă ani. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, dar într-un final tot mai bine le este împreună.

Oana Roman este o persoană publică cu o mare comunitate de urmăritoare pe Instagram. Aceasta este extrem de deschisă cu fanele sale cărora le dezvăluie diferite aspecte din viața sa personală sau împărtășește cele mai frumoase fotografii pe rețeaua de socializare. La o secțiune de întrebări și răspunsuri pe care Oana Roman a pus-o pe contul ei, o urmăritoare i-a cerut părerea cu privire la infidelitatea în cuplu. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că ar putea ierta o aventură, dar dacă sunt implicate sentimente, nu poate accepta așa ceva.

„Ce părere ai despre oamenii care iartă infidelitatea în cuplu? Chiar poți sa treci peste și sa ai încredere?”

„Depinde ce înțelegem prin infidelitate. O alta relație in care se investesc sentimente nu se iarta. O aventura poate da. E cu dus și întors.”

Instagram

„A fost mai bine decât rău”

Oana Roman a recunoscut că relația dintre ea și Marius Elisei nu a fost mereu perfectă. Cei doi au trecut prin multe timp de nouă ani, dar după ce au stat o perioadă despărțiți, au ales să se împace și să fie o familie pentru fiica lor, Izabela.

“Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase, dar și cu suișuri fulminante. A fost cu râs și cu plâns, cu fericire și tristețe, dar, per total, a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și sa rămânem împreună la propriu și la bine și la greu. Nu e ușor în fiecare zi dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos. Să închinăm pentru asta!”, a scris Oana Roman.