Vladimir Putin este unul dintre cei mai urmăriți politicieni din lume. La fiecare apariție publică, ochii tuturor experților sunt țintiți spre liderul de la Kremlin. Acest lucru se întâmplă pentru a se găsi o dovadă că zvonurile sunt adevărate și că

De la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, s-au tot auzit zvonuri conform cărora Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, este grav bolnav. Cancerul este boala cel mai des adusă în discuție atunci când vine vorba despre președintele Rusiei.  

În acest context, la fiecare apariție publică, ochii tuturor experților internaționali sunt pe liderul rus, în speranța că vor găsi o dovadă a bolii acestuia. Până în prezent, acest lucru nu s-a întâmplat.  

Detaliu șocant observat la Vladimir Putin

Totuși, șeful serviciilor ucrainene, Kirilo Budanov, a observat câteva detalii ciudate la corpul președintelui rus. Acesta a ajuns la o concluzie șocantă. Se pare că în opinia oficialului din Ucraina, Vladimir Putin nu folosește doar o sosie, ci mai multe.  

L-a dat de gol! Detaliu uimitor observat de un oficial ucrainean la corpul lui Vladimir Putin. S-a aflat totul!
Colaj Substantial

Șeful serviciilor secrete militare ucrainene a analizat mai multe imagini cu președintele Rusiei. Conform acestuia, atât înălțimea, cât și urechile lui Putin s-au schimbat în timpul aparițiilor sale publice.  

„Imaginea urechilor este diferită. Este ca o amprentă. Imaginea urechii fiecărei persoane este unică”, a explicat acesta într-o apariție pe canalul „Groshi”. 

„Președintele rus este grav bolnav”

Kirilo Budanov a mai declarat că presupusele sosii au obiceiuri diferite, maniere diferite, mersuri diferite. Oficialul din Ucraina spune că Vladimir Putin are motive foarte serioase pentru a folosi atâtea sosii. Conform acestuia, Vladimir Putin este foarte bolnav și tocmai de aceea își folosește dublurile pentru a evita aparițiile publice.  

Cu toate că de câteva luni de zile se tot vorbește despre faptul că Vladimir Putin este grav bolnav până în prezent, niciun oficial de la Kremlin nu a confirmat acest lucru. Mai mult decât atât, în prezent, liderul rus își ridică un palat în adevăratul sens al cuvântului. Construcția se va face pe o plajă din Marea Neagră aflată în Georgia, în autoproclamata republică Abhazia.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.