Reclamă
Reclamă

După ce Kylie Jenner s-a despărțit oficial de Travis Scott în luna octombrie, în ultima vreme au apărut multe speculații despre o posibilă relație a vedetei cu rapperul Drake.

Confrom unor surse apropiate, cei doi au petrecut în ultima vreme destul de mult timp împreună, iar legătura dintre ei se pare că depășește granițele unei simple prietenii. Drake și Kylie se cunosc de foarte mult timp, iar rapperul este apropiat de familia Kardashian-Jenner.

Kylie a fost surpinsă recent alături de Drake și de prietenii săi. Din câte se pare, ea dansa chiar lângă artist, iar în ciuda faptului că cei doi nu se atingeau sub nici o formă, legătura dintre ei părea una destul de puternică.

După o relație ce a durat timp de doi ani, vedeta și Travis Scott au făcut anunțul oficial că s-au despărțit. În urma acestei legături, cei doi au împreună o fetiță, pe micuța Stormi.

Reclamă

Vorbind despre relație dintre ei, Kylie Jenner a declarat: „Travis și cu mine suntem în termeni buni. Principala noastră preocupare este Stormi. Prietenia dintre noi și fetița noastră sunt momentan principala noastră preocupare.”

Fanii au crezut pentru o scurtă perioadă de timp că Kylie s-a împăcat cu fostul său iubit, Tyga, însă aceste zvonuri au fost rapid risipite de vedetă, care și-a dorit să facă clar faptul că acest lucru nu mai este posibil.

Rămâne de văzut dacă și aceste speculații legate de Drake sunt adevărate sau nu, însă un lucru este cert: Kylie este o femeie și o mamă singură, iar posibilitatea ca ea să aibă o nouă legătură cu un alt bărbat este destul de mare.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro