Se pare că vedeta Kylie Jenner are probleme serioase de sănătate, care nu îi permit să ia parte la nici un eveniment la care urma să își facă apariția.

Miercurea trecută, Kylie trebuia să fie prezentă la Săptămâna Modei de la Paris. Chiar vedeta a făcut dezvăluirile, afirmând că starea de sănătate nu îi permite să călătorească. Aceasta urma să ia parte la show-ul Balmain unde trebuia să își promoveze produsele de make-up, alăuri de Oliver Rousteing.

Aceasta a scris pe Twitter fanilor: „Din păcate, sunt foarte bolnavă și nu pot călători. Mi se rupe inima să lipsesc de la acest show, dar sunt convinsă că echipa mea minunată și prietenii mei care sunt în oraș pentru eveniment o să mă ajute să fiu acolo cu spiritul.”

Nu este prima oară în ultima perioadă când Kylie este nevoită să renunțe la o apariție publică din cauza stării de sănătate. Ea a lipsit și de la premiile Emmys de duminica trecută, unde ar fi trebuit să urce pe scenă alături de surorile ei Kim Kardashian și Kendal Jenner.

Starea ei de sănătate pare că este una destul de rea de câteva săptămâni. Din postările ei pe Instagram și poveștile postate, în ultima perioadă ea a tot afirmat că nu se simte bine sau că este răcită.

Din surse apropiate, Kylie este răcită destul de grav, iar simtomele ei par că nu vor să dispară.

Acum Kylie este la spital, iar toți fanii îi transmit gândurile lor bune. De asemenea, toți speră că vedeta va oferi mai multe detalii despre modul în care se simte și despre momentul când își va reveni.