Kylie Jenner a ales în ultima perioadă să posteze câteva poze mai vechi, pentru a-și aminti de zilele pe când era proaspăt mămică.

Cu toate acestea, fanii ei nu au primit prea bine imaginile, criticând-o dur pentru modul ,,anormal,, în care arată corpul său.

Vedeta, în vârstă de doar 22 de ani, a împărtășit pe contul său de Instagram o fotografie din urmă cu un an. În imagine, ea este alături de fiica sa, Stormi, amândouă purtând costum de baie. Mulți au reacționat negativ, acuzând-o pe Kylie că promovează o imagine ireală despre cum ar trebui să arate corpul unei femei.

Admiratorii au criticat-o pe vedetă, spunând că proporțiile corpului ei nu sunt normale pentru o femeie și că nimeni nu ar trebui să arate în felul acesta. Indiferent că fata a atins aceste forme prin intermediul chirurgiei estetice sau că fotografiile au fost editate, fanii nu sunt de acord cu modul în care aceasta arată.

„Nici o ființă umană nu ar trebui să aibă formele corpului în felul acesta.” a comentat un fan, în timp ce altul a declarat că vedeta nu are corpul simetric:

„Cu tot respectul, coapsele tale arată nenatural. Pur și simplu nu se potrivesc cu restul corpului tău.”

Nu este prima oară când Kylie este acuzată pentru modul în care arată. De multe ori ea a fost criticată pentru corpul său, iar mulți cred că formele sale au fost obținute prin alte mijloace decât cele naturale, cum ar fi operațiile estetice.