Kristina Ozturk, o tânără de 24 de ani, casatorita cu un milionar rus de 54 de ani, este mama a 21 de copii, ajutați de mame surogat. Deși numarul este impresionant, tanara nu se opreste aici, dorind să ajungă la 105 copii biologici.

Kristina și soțul ei, Galip Ozturk, și-au întâlnit în Georgia și au decis că își doresc o familie mare. Planul inițial era de a avea un copil în fiecare an, însă corpul tinerei nu era pregătit pentru această provocare. Prin urmare, au apelat la mame surogat.

Costul pentru fiecare sarcină surogat a fost de aproximativ 10.000 de euro. Mamele surogat, care nu au niciun drept asupra copiilor născuți, au avut deja sarcini anterioare, un istoric medical curat și un stil de viață sănătos. Comunicarea cu acestea se face doar prin agenție, iar părintii monitorizează doar indicatorii de sănătate și organizarea dietei.

Din totalul de 21 de copii, Kristina a născut doar o fiică, Vika, acum 6 ani. Toți ceilalți copii sunt prin mame surogat. Tânăra are și o fiică dintr-o căsnicie anterioară.

Viața cu 21 de copii este cu siguranță agitată, însă Kristina spune că este foarte fericită și se simte împlinită. „Sunt alături de copiii mei toată ziua, făcând lucruri pe care toate mamele le fac. Fiecare zi este diferită”, spune ea.

Kristina și Galip locuiesc într-o vilă cu trei etaje. Primul copil, Mustafa, s-a născut în 10 martie 2020, iar cel mai tânăr membru al familiei are doar 3 luni. De la Mustafa, Mariam, Ayrin, Alisa, până la Harper, Teresa, Huseyin, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet, Ahmet, Ali, Kristina, Sara, Lokman, Galip, Olivia și Judy, fiecare copil face parte dintr-o familie foarte mare si neconvențională.