Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit la Portofino, Italia, într-o ceremonie de nuntă fastuoasă înconjurați de cei dragi.

„Fericiți pentru totdeauna 🤍. A subtitrat Atiana De La Hoya, fiica vitregă a lui Barker, o povestire pe Instagram, duminică, 22 mai, a cuplului fericit îmbrăcat în ansamblurile lor conjugale.

Us Weekly a confirmat că starul Kardashians, în vârstă de 43 de ani, și bateristul Blink-182, în vârstă de 46 de ani, au sosit la Portofino vineri, 20 mai, alături de copiii lor. Kardashian îi împarte pe Mason, 12 ani, Penelope, 9 ani, și Reign, 7 ani, cu fostul Scott Disick. În timp ce Barker este tatăl lui Landon, 18 ani, Alabama, 16 ani, și a fiicei vitrege, Atiana, 23 de ani, pe care o împarte cu fosta soție Shanna Moakler.

Pe lângă puietul lor mixt, multe dintre faimoasa familie a vedetei de reality TV au participat. Inclusiv Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner și Corey Gamble.

Cum a arătat nunta

Kourtney Kardashian s-a căsătorit cu Travis Barker. Cum arată cea mai așteptată nuntă a anului
Instagram

După aproape un an de la întâlnire, Barker a cerut-o în căsătorie pe fondatoarea Poosh în octombrie 2021. Care a fost relatată în serialul Hulu al familiei ei, The Kardashians, la începutul acestei luni.

“Simt că trăiesc într-un basm”, a spus Kourtney pentru The Kardashians. „Nu aș fi putut visa la ceva mai perfect. Nu am visat niciodată în toată viața mea să mă căsătoresc până la Travis și până la această relație.”

De atunci, cei doi au fost dornici să se căsătorească și să-și îmbine familiile. După ce au participat împreună la Premiile Grammy la începutul acestui an, ei au schimbat spontan jurămintele la o capelă din Las Vegas. Fără licență de căsătorie.

„Nu exista nicio posibilitate de a obține un permis de căsătorie la acea oră. … Îmi zic: „Vorbiți serios?”, a explicat Kourtney în timpul unei apariții în aprilie la Jimmy Kimmel Live! alături de fondatorul Safely, în vârstă de 66 de ani, și surorile ei. „Am întrebat de cinci ori. „Ce trebuie să facem pentru ca acest lucru să se întâmple?” Era ora 2 dimineața. Și ei au spus: „Se deschide la ora 8”.

Cei doi – care au fost legați pentru prima dată în ianuarie 2021 – s-au căsătorit legal la începutul acestei luni în timpul unei nunți la tribunalul din Santa Barbara, California. În timp ce mulți dintre membrii familiei lor erau absenți, mama lui Kris, Mary Jo „MJ” Campbell, și tatăl rockerului, Randy Barker, au servit ca martori.

„Până moartea ne va despărți”, a scris Kourtney pentru un carusel de fotografii de nuntă alb-negru pe 16 mai. În timp ce cuplul conducea într-un decapotabil în aer liber. De portbagaj a fost atârnat un semn „Proaspăt căsătoriți”.