Reclamă
Reclamă

Show-ul „Keeping Up with The Kardashian” va trece, în perioada care urmează, prin niște schimbări majore. Din câte se pare, Kourtney Kardashian a hotărât să se retragă pentru moment din emisiune, alegând în schimb să se concentreze pe viața de familie și să petreacă mai mult timp alături de copiii săi.

Kourtney a făcut anunțul public în cadrul unui interviu, declarând: „Am hotărat că ar trebui să petrec mai mult timp ca o mamă și să pun mai multă energine în asta. Dar nu spun „La reveredere!”. Veți vedea mai multe despre asta în sezonul 18. Acesta nu este difuzat încă. dar este în proces de filmare.”

Kim și Khloe au confirmat, de asemenea, ca sora lor mai mare va lipsi o perioadă de pe micile ecrane. Ele au relatat cum acest lucru este destul de normal pentru familia lor, deoarece întotdeauna sunt oameni care vin și pleacă. Cu toate astea, majoritatea se întorc de fiecare dată.

Absența lui Kourney din show va produce schimbări semnificative. în special pentru că ea este unul dintre personajele principale ale familiei Kardashian. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile, însă după cum deja este bine cunoscut publicului, nimic nu este imposibil în această familie, care reușește să își surprindă spectatorii de fiecare dată.

Reclamă

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro