Pregătirile pentru campania electorală din 2019 sunt în toi, iar președintele Klaus Iohannis s-a întalnit cu liderii partidului PNL.

Campania electorală va începe oficial pe data de 12 octombrie 2019, iar candidații la președenție își depun săptămâna aceasta candidatura la Biroul Electoral Central. Data limită anunțată este 21 septembrie.

Klaus Iohannis a apărut recent într-o fotografie alături de unii dintre liderii Partidului Liberal. Aceștia aveau toți zâmbetul pe buze, iar Klaus se afla în centrul lor.

Ludovic Orban a declarat pe Facebook că scopul întâlnirii lor a fost pregătirea candidaturii reprezentantului PNL la președenție, Klaus Iohannis. Sloganul lui pentru campanie va fi:

“Klaus Iohannis, pentru o Românie NORMALĂ!“

Susținatori ai partidului au lăsat următoarele comentarii:

“Cu actualul și viitorul Președinte al României, pregătim campania electorala”, a scris Raluca Turcan.

“O ședință de campanie, depunem candidatura vineri! ? Va așteptăm!“, a scris Alina Gorhiu.

Contracandidatul lui Iohannis, Viorica Dăncilă a anunțat că își va depunde candidatura joi. Cu o săptănână înainte de acest eveniment, ea a declarat public: “Sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine. Eu nu fug și nu mă tem. O să continui să lupt în fiecare zi pentru ca fiecărui român să îi fie mai bine aici, în țara lui.“

sursa: cancan.ro