Reclamă
Reclamă

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj pentru tricolori pe pagina sa de Facebook, imediat după performanța naționalei la Euro 2024. România s-a calificat în optimi după meciul cu Slovacia care s-a terminat cu scorul de 1-1.

Felicitări echipei naționale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, ați adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!”, a scris președintele României, Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Naționala României a reușit să se califice în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal Euro 2024 după un meci disputat împotriva Slovaciei. Partida, încheiată la egalitate, 1-1, a asigurat echipei noastre biletele pentru runda următoare a competiției.

Reclamă

Fanii români au sărbătorit intens performanța echipei naționale, iar mesajul transmis de președintele Iohannis a adăugat un plus de motivare și încredere pentru jucători. De asemenea, suporterii își exprimă speranța că reprezentativa României va continua să performeze și în meciurile viitoare.

România va întâlni în optimile de finală o echipă puternică, adversarul urmând să fie determinat în urma rezultatelor din ultimele partide ale fazei grupelor. Indiferent de concurența viitoare, echipa națională speră să aducă din nou bucurie fanilor, continuând parcursul pozitiv din acest turneu final.

Calificarea în optimile de finală ale Campionatului European reprezintă un moment semnificativ pentru fotbalul românesc și mărturisește progresul echipei naționale sub conducerea actualului staff tehnic.

Recapitulând, echipa României a reușit să se califice în optimile Euro 2024 după remiza cu Slovacia, scor 1-1. Președintele Klaus Iohannis a exprimat felicitări și susținere pentru națională pe pagina sa de Facebook, subliniind bucuria adusă românilor de această performanță.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro