Klaus Iohannis demonstrează că este un președinte care pune mare preț pe garderoba sa, la propriu.

De luni, Klaus Iohannis împreună cu soția lui, Carmen se află în Africa, acolo unde au planificat o vacanță de o săptămână. Deși a motivat vizita sa ca fiind una cu scopuri benefice pentru țara noastră, niciun român nu îl mai crede.

Klaus Iohannis a reușit să revolte o țară întreagă cu pleacarea sa pe nepusă masă în Kenya. Evident, pentru români, căci el a planificat de multă vreme această călătorie. În ultima vreme și, cu precădere în această vizită în Kenya, Iohannis a arătat că și-a alcătuit cu atenție garderoba și că are piese la care mulți români nici nu îndrăznesc să viseze.

Președintele României, cu sau fără voia lui, a reușit să sfideze locuitorii Kenyei după ce s-a prezentat cu haine extrem de scumpe. Chiar dacă pentru el nu înseamnă mare lucru, din respect pentru cei din Kenya, putea să afișeze o oarecare decență.

Klaus și Carmen Iohannis au făcut impresie bună în Kenya

Una dintre aparițiile președintelui îl înfățișează purtând o geacă de culoare deschisă care nu prea atrage atenția. La prima vedere, haina pare a fi una obișnuită, cu un preț decent, însă, piesa vestimentară costă peste 1.100 de dolari canadieni. Desigur, prețul poate varia, iar geaca poate fi mai scumpă.

Klaus Iohannis, aroganța supremă în Africa. Președintele României a purtat o geacă care valorează cât opt salarii minime în Kenya
X

În orice situație, un lucru este cert. Klaus Iohannis s-a afișat în safari cu o geacă care costă cât opt salarii minime în Kenya, semn că președintele României s-a dus în Africa cu toată bogăția după el.

Nici Prima Doamnă nu s-a lăsat mai prejos. Tot în excursia în safari, Carmen Iohannis a decis să asorteze ținuta ei simplă cu o curea de la Louis Vuitton care a atras atenția tuturor. Ce-i drept, pentru o țară în care românii abia trăiesc de pe o zi pe alta, iar economia se duce în cap, cuplul prezidențial chiar se îmbracă bine.