Kinga Sebestyen este singura responsabilă pentru decizia luată, dat fiiinf faptul că ea a pus pe primul plan cariera și apoi viața personală.

Kinga este o antrenoare foarte cunoscută de Kangoo Jumps și este dispusă să facă orice este nevoie pentru carieră. Are o pasiune aprinsă pentru acest sport și i se pare că nimic nu este imposibil daca vrei cu adevărat să-ți atingi obiectivele.

Kinga avea o relație frumoasă cu spaniolul Pablo, de aproape patru ani și își făceau chiar și planuri de nuntă, însă Kinga a decis să se mute în Oradea, pentru studiul KAPO. Este vorba despre un proiect prin care ea ajută 80 de oameni să se însănătoșească facând ore de Kangoo Jumps.

Totuși, Kinga considera că distanța era o problemă în această relație pentru că Pablo locuiește în Spania și calatoreste foarte  mult prin toată lumea, fiind speaker motivațional pentru marile companii. În ultima vreme se vedeau foarte rar, doar când Kinga mergea în Spania sau când Pablo venea în Roamania și așa relatia lor a devenit mai distantă.

Pablo știa că pentru ea cariera este pe primul plan și nimic nu poate sta în calea ei, când este vorba despre Kangoo Jumps sau de programele de reabilitare în care este implicată. El a ințeles că tot ceea ce face este din pură pasiune și nu îi poate cere să renunțe la tot de dragul lui.