Chiar dacă este greu de crezut, și celebritățile au mari suferințe în viață pentru că nimeni nu este perfect. Kim Kardashian vorbește deschis despre această experiență neplăcută, pe care o trăiește în lupta cu artrita psoriazică.

De cele mai multe ori, credem că vedetele au o viață lipsită de griji și suferințe. Dar toți suntem oameni și avem probleme mai mari sau mai mici. De curând Kim a aflat că suferă de o boală autoimună care se manifestă prin inflamarea articulațiilor. Ea nu s-a temut nici o clipă să vorbească deschis despre această suferință.

Mama ei a suferit de psoriazis dar ea nu a crezut niciodată că o sa se confrunte cu această boală. Kim Kardashian, are 38 de ani, însă primele semne ale acestei boli au apărut la 25 de ani. Atunci a fost răcită iar psoriazisul fiind o boală autoimună, a facilitat aparița petelor roșiatice peste tot. După ce a făcut tratament cu cortizon, acestea au dispăprut complet iar timp de 5 ani nu a mai avut nici o problemă.

In urmă cu 8 ani au ănceput să mai apară pete ușor vizibile pe partea inferioară a piciorului drept. Anul acesta însă, se pare că boala s-a agravat, făcându-și aparoția și durerile acute. Chiar dacă a urmat tratamente naturiste și a folosit nenumărate unguente și creme, totul a fost în zadar