Este vorba despre artrită psoriazică

Chiar dacă este greu de crezut, și celebritățile au mari suferințe în viață pentru că nimeni nu este perfect. Kim Kardashian vorbește deschis despre această experiență neplăcută, pe care o trăiește în lupta cu artrita psoriazică.

De cele mai multe ori, credem că vedetele au o viață lipsită de griji și suferințe. Dar toți suntem oameni și avem probleme mai mari sau mai mici. De curând Kim a aflat că suferă de o boală autoimună care se manifestă prin inflamarea articulațiilor. Ea nu s-a temut nici o clipă să vorbească deschis despre această suferință.

Mama ei a suferit de psoriazis dar ea nu a crezut niciodată că o sa se confrunte cu această boală. Kim Kardashian, are 38 de ani, însă primele semne ale acestei boli au apărut la 25 de ani. Atunci a fost răcită iar psoriazisul fiind o boală autoimună, a facilitat aparița petelor roșiatice peste tot. După ce a făcut tratament cu cortizon, acestea au dispăprut complet iar timp de 5 ani nu a mai avut nici o problemă.

In urmă cu 8 ani au ănceput să mai apară pete ușor vizibile pe partea inferioară a piciorului drept. Anul acesta însă, se pare că boala s-a agravat, făcându-și aparoția și durerile acute. Chiar dacă a urmat tratamente naturiste și a folosit nenumărate unguente și creme, totul a fost în zadar

Share.