Familia Kardashian domină în momentul de față lumea mondenă prin aparițiile lor și ținutele pe care aleg să le poarte, însă apariția lor la evenimentul premiilor Emmy de weekendul acesta a provocat o reacție neobișnuită.

Kim Kardashian și Kendall Jenner au fost stârnit râsul publicului după ce acestea au declarat că reality-show-ul lor „Keeping Up With The Kardashians este „real” și „neregizat”.

Cele două surori au urcat pe scenă duminica aceasta pentru a prezenta premiul „Competition Program”. Kim și-a inceput discursul pentru introducerea categoriei spunând audienței că familia ei știe cel mai bine cât de greu este să realizezi un astfel de show, acesta venind din partea unor oameni reali care sunt ei înșiși.

În momentul în care vedeta a terminat de spus aceste lucruri, publicul a izbucnit într-un râs necontrolat. Amuzamentul acestora a fost și mai puternic în momentul în care Kendall, sora mai mică a lui Kim a adăugat ca show-ul lor prezintă poveștile lor reale, nefiltrate si neregizate.

Acest moment a fost unul destul de stânjenitor pentru cele două surori, iar spectatorii au avut reacții pe măsură. Cu toată vâlva povocată, familia Kardashian nu a comentat încă momentul, alegând să păstreze tăcerea.