Kim Kardashian a declarat recent în cadrul unui interviu pentru o publicație din New York că relația sa cu Kanie West a determinat-o să se îmbrace mai puțin atractiv și să aleagă ținute care să îi acopere mai mult corpul.

,,Soțul meu mi-a mărturisit că uneori prea sexy este copleșitor, iar el nu este confortabil cu acest lucru. Îl ascult și îl înțeleg.” a povestit Kim.

Vedeta a vrut, de asemenea, să clarifice faptul că încă este liberă să se îmbrace oricum își dorește, chiar dacă soțul său Kanie a vrut să se facă clar înțeles că nu este de acord cu ținutele sale prea atrăgătoare și stridente.

„La sfârșitul zilei, el încă îmi oferă libertatea să fiu cum vreau și să fiu liberă.”

Kim este înainte de orice mama a patru copii, iar gândul că aceștia sunt expuși la nuditate și indecentă pe siturile de socializare a făcut-o să își reconsidere stilul vestimentar. Ea nu își dorește să contribuie la acest lucru, chiar dacă în trecut s-a făcut remarcată cu ținute care îi dezvăluiau corpul și îi accentuau formele foarte mult. Ea a mai povestit că de fiecare dată când a făcut publică o fotografie cu ea în bikini, și-a dorit la scurt timp să o șteargă, tocmai pentru că nu își dorea ca cei mici să o vadă.

Kanie a declarat: „Tu ești soția mea și mă afectează atunci când fotografiile tale sunt prea sexy.”