MET Gala este unul dintre cele mai importante evenimente din industria modei. Anul acesta, gala a fost mai fastuoasă ca niciodată, asta după ce doi ani la rând nu s-a desfășurat cum trebuie din cauza pandemiei. Vedetele s-au pregătit cu luni înainte, iar din această categorie a făcut parte din Kim Kardashian.

Aproape că nu a fost an în care Kim Kardashian și familia ei să nu participe la MET Gala. Fetele au semnat și acum condica de prezență și, așa cum era de așteptat, fiecare dintre ele a atras atenția. Pentru Kim a fost o premieră pentru că și-a adus și noul iubit pe covorul roșu, spre uimirea multora.

Anul acesta, miliardara a schimbat total stilul și a decis să nu mai apeleze la designeri sau case celebre de modă. Fiica lui Kris a mers la sigur și optat pentru o rochie cu care nu avea cum să dea greș. Kim a apelat la cunoștiințele ei să a intrat în posesia rochiei pe care chiar Marilyn Monroe a purtat-o în urmă cu 60 de ani.

Kim Kardashian, rochie luată de la muzeu

Miliardara a făcut sacrificii mari pentru ca rochia în valoare 12 mii de dolari să îi vină perfect. Fosta parteneră a lui Kanye a trebuit să topească ca prin minune câteva kilograme bune. În plus, iubita lui Pete Davidson a trebuit să aibă foarte mare grijă de ea. Rochia este foarte veche și foarte fragilă, iar cele 6.000 de cristale încrustate nu trebuiau să se desprindă sub nicio formă.

Kim Kardashian, sacrificii imense pentru MET Gala. Cât a fost nevoită miliardara să slăbească pentru a încăpea în rochia lui Marilyn Monroe
Instagram

 

Kim și-a dorit demult să facă senzație la MET Gala. Pentru ca rochia lui Marilyn Monroe să îi vină perfect, slăbirea a fost singura variantă. În timp record, miliardara a topit peste 7 kilograme și arată mai bine ca niciodată. În timp ce unii au apreciat-o pentru noua siluetă, alții au pus-o la zid pentru că promovează infometarea în procesul de slăbire.