Reclamă
Reclamă

Este de-a dreptul impresionant faptul că românca Sorana Cărtea a avut un rol atât de important în decizia finală a lui Kim, care a renunțat să mai profeseze cu multi ani in urmă. După ce a jucat câteva seturi cu ea și a văzut că o poate învinge cu ușurinta, și-a dat seama că nu și-a pierdut dexteritatea și a decis că merită să continue. Belgianca Kim Clijsters în vârstă de 36 de ani și- a anunțat aparitia incepând cu anul următor.

Kim ne spune că Sorana Cîrstea a făcut câteva antrenamente cu fostul ei antrenor, Carl Maes, în Belgia. După ce a jucat cu ea câteva seturi a rămas surprinsă că a câștigat relativ ușor chiar dacă în ultima vreme nu s-a mai antrenat și s-a îngrășat un pic.

Kim nu a mai luat parte la competiții de 7 ani dar a decis că merită să își mai acorde o șansă și să revină pe teren cât mai curând.  Ea s-a retras din circuit imediat după US Open 2012 și imediat după aceea, și-a deschis o academie de tenis.

Belgianca are 3 copii dar îi este foarte greu să se despartă de tenis pentru totdeauna. Kim Clijsters va concura în circuitul profesionist care va avea loc în anul 2020.  Aceasta apariție este o mare provocare pentru ea, pentru că isi doreste să mai poata juca la un nivel înalt de profesioniști anul viitor.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro