Ana Morodan s-a lăudat de multe ori că a primit inelul din partea lui Killa.

Ana Morodan este cunoscută ca fiind una dintre cele mai excentrice, dar și asumate vedete din showbiz-ul autohton. De-a lungul timpului, „contesa digitală” a încercat să își țină viața sentimentală cât mai departe de ochii curioșilor. Însă, un singur aspect l-a prezentat peste tot cu mândrie. Și anume, faptul că a fost cerută de soție de către Killa Fonic.

Nu mai este niciun secret faptul că Ana Morodan este o femeie destul de greu de mulțumit. Cel mai bine știu asta bărbații care au trecut prin viața ei. Influencera este extrem de puternică și independentă și recunoaște că asta i-ar putea speria pe cei care vor o relație cu ea. Însa, asta nu s-a întâmplat și în cazul lui Killa Fonic.

În urmă cu mai mulți ani, Killa și Ana au avut o relație. La acel moment, nimeni nu a știu despre asta, pentru că cei doi s-au asigurat că sunt extrem de discreți. Acum, după ani și ani, Ana Morodan a decis că nu mai are motive să se ascundă și că poate vorbi deschis despre asta.

Killa Fonic o face praf pe Ana Morodan. Ce spune artistul despre așa zisa cerere în căsătorie
social media

Killa Fonic a spus adevărul despre relația lui cu Ana Morodan

„Contesa digitală” a pomenit pentru prima dată despre relația pe care a avut cu Killa Fonic chiar în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță. Vedeta a participat la rubrica „Sosurile picante”, iar acela a fost momentul în care a aruncat bomba. Mai exact, a recunoscut că a primit o cerere în căsătorie din partea lui Killa Fonic.

Aceasta a fost versiunea care a circulat mult timp în spațiul public. Până de curând, când Killa Fonic a decis să spună și el varianta sa. Surprinzător sau nu, aceasta nu coincide deloc cu varianta prezentată de Ana Morodan. Ba chiar este fix opusul. Potrivit artistului, acea cerere nu a avut niciodată loc, iar influencera nu ar fi primit niciun inel din partea lui.

„Această propunere nu a avut loc niciodată. Eu nu am cerut-o niciodată în căsătorie pe Ana Morodan. Absolut niciodată. A fost o glumă. Ea, ulterior, pe social media a și postat un story în care a spus că e doar o glumă. Este o tipă foarte mișto, foarte amuzantă.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.