Reclamă
Reclamă

Actorul Kevin Spacey a cedat și a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Piers Morgan, când acesta l-a întrebat despre situația sa financiară curentă, după ani de zile de procese în urma acuzațiilor de agresiune sexuală și viol, toate infirmate de tribunale.

Kevin Spacey a mărturisit că, în prezent, situația lui este dezastruoasă, în condițiile în care casa lui din Baltimore a fost scoasă la licitație și datorează taxe legale de milioane de dolari. „Am reușit să evit falimentul, cel puțin deocamdată,” a declarat actorul.

Într-un dialog cu Piers Morgan, Spacey a dezvăluit că nu are bani și încă datorează o sumă considerabilă în taxe legale: „Încă mai datorez o mulțime de facturi legale pe care încă nu le-am primit.” Când a fost întrebat despre suma datorată, actorul a răspuns: „Este considerabil… Multe milioane.”

Reclamă

În momentul de față, actorul locuiește la Baltimore, unde s-a mutat când a început filmările pentru celebrul serial „House of Cards”. Cu toate acestea, el nu știe unde va sta după ce casa va fi vândută.

În același interviu, Spacey a admis că în trecut a avut un comportament nepotrivit în compania unor bărbați, dar a menționat că și-a cerut scuze pentru asta. „Am mângâiat oameni, am fost blând cu oamenii, așa sunt eu… Când încerci să cucerești pe cineva, nu ești agresiv. Vrei să fii blând, să vezi dacă vor răspunde pozitiv,” a explicat el.

În vara anului trecut, Kevin Spacey a fost declarat nevinovat la sfârșitul procesului său de la Londra, în care a fost acuzat de agresiuni sexuale împotriva a patru bărbați între 2001 și 2013. Acuzatiile au apărut în 2017, la începutul mișcării #MeToo, într-un moment în care Kevin Spacey era în culmea gloriei.

Din cauza acestor acuzații, el a fost exclus din serialul „House of Cards” și din alte proiecte la care urma să participe. În fața juriului, actorul s-a prezentat drept un „mare cuceritor”, dar a negat orice comportament violent, agresiv sau dureros.

Kevin Spacey a fost găsit nevinovat în 2022 de un tribunal civil din New York pentru acuzații similare de agresiune sexuală în Statele Unite. În 2019, acuzațiile împotriva sa au fost retrase într-un alt caz.

Luna trecută, mai mulți actori de renume de la Hollywood, printre care Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson, au cerut ca lui Kevin Spacey să-i fie permisă revenirea în actorie. Declarațiile de sprijin au fost făcute în publicația britanică „The Telegraph,” după apariția documentarului „Spacey Unmasked,” la începutul lunii mai.

Kevin Spacey nu a mai apărut pe marile ecrane sau în teatre din 2017, de la momentul apariției primelor acuzații împotriva sa. Actorul a fost recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile sale din „American Beauty” și „Usual Suspects.”

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro