Keanu Reeves a reușit să își păstreze viața personală privată. De-a lungul anilor, au fost foarte rare situațile în care actorul a fost surprins alături de o femeie.

Situația s-a schimbat la Gala de Artă și Film LACMA din Los Angeles. Keanu și-a făcut apariția alături de actrița Alexandra Grant, iar cei doi păreau foarte apropiați. Fanii au speculat imediat că în ciuda diferenței de 9 ani dintre ei, există o posibilitate ca între cei doi să fie o legătură amoroasă.

Nu este primul eveniment la care actorii participă împreună, însă de data aceasta gesturile dintre ei au indicat că o posibilă relație este din ce în ce mai credibilă. În majoritatea pozelor din seara galei, Keanu și Alexandra au fost surpinși ținându-se de mână.

Acest simplu gest este unul destul de neobișnuit pentru Keanu, în special pentru că actorul este cunoscut pentru faptul că de cele mai multe ori avită să atingă direct persoanele alături de care face fotografii.

Viața amoroasă a lui Keanu Reeves a fost marcată de un eveniment tragic în anul 2001, atunci când iubita acestuia a murit. De atunci, actorul nu a mai fost văzut alături de altă femeie.

Posibila relație dintre cele două vedete a creat reacții pozitive în rândul fanilor, mai ales deoarece actorii par foarte fericiți unul în compania celuilalt. Deși nu și-au confirmat legătura public, admiratorii lor le-au trimis toate gândurile lor bune și s-au bucurat să îl vadă pe Keanu atât de fericit.