Neînțelegerile dintre Taylor Swift și Katy Perry se pare că s-au sfârșit, iar cele două cântărețe pot spune acum că sunt prietene. Relația dintre cele două are o lungă istorie, însă nici una dintre ele nu a oferit vreodată o explicație publică pentru tensiunea relației lor. Ce este important în prezent, este faptul că oficial, acest conflict s-a încheiat.

Invitată în cadrul emisiunii Ellen Show, artista Katy Perry a oferit câteva declarații legate de acest subiect. Ea numește acest incident o „neînțelegere” care se datorează în special fanilor, care au reacționat prea agresiv.

Amândouă avem grupuri atât de mari de persoane cărora le face plăcere să ne urmărească, iar ei au început să se întoarcă unii împotriva celorlalți de asemenea, ceea ce este o situație nefericită. Cred cu tărie în ameliorare și iertare.”

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Artista a spus că își dorește să fie un exemplu pentru fanii ei mai tineri, iar faptul că poți ierta și că poți discuta cu o persoană cu care ai o neînțelegere este un semn de maturitate.

Katy i-a trimis lui Taylor o ramură de măslin, simbol al păcii, în timp ce aceasta era în turneu. Încă de atunci, artista spune că cele două au avut o relație bună, fiind amabile una cu cealaltă și salutându-se.

Cele două cântărețe se pot numi acum chiar prietene, în special după apariția lui Katy în vara aceasta în videoclipul lui Taylor Swift pentru piesa You need to calm down.

sursa: cnn.com