Reclamă
Reclamă

Neînțelegerile dintre Taylor Swift și Katy Perry se pare că s-au sfârșit, iar cele două cântărețe pot spune acum că sunt prietene. Relația dintre cele două are o lungă istorie, însă nici una dintre ele nu a oferit vreodată o explicație publică pentru tensiunea relației lor. Ce este important în prezent, este faptul că oficial, acest conflict s-a încheiat.

Invitată în cadrul emisiunii Ellen Show, artista Katy Perry a oferit câteva declarații legate de acest subiect. Ea numește acest incident o „neînțelegere” care se datorează în special fanilor, care au reacționat prea agresiv.

Amândouă avem grupuri atât de mari de persoane cărora le face plăcere să ne urmărească, iar ei au început să se întoarcă unii împotriva celorlalți de asemenea, ceea ce este o situație nefericită. Cred cu tărie în ameliorare și iertare.”

Artista a spus că își dorește să fie un exemplu pentru fanii ei mai tineri, iar faptul că poți ierta și că poți discuta cu o persoană cu care ai o neînțelegere este un semn de maturitate.

Reclamă

Katy i-a trimis lui Taylor o ramură de măslin, simbol al păcii, în timp ce aceasta era în turneu. Încă de atunci, artista spune că cele două au avut o relație bună, fiind amabile una cu cealaltă și salutându-se.

Cele două cântărețe se pot numi acum chiar prietene, în special după apariția lui Katy în vara aceasta în videoclipul lui Taylor Swift pentru piesa You need to calm down.

sursa: cnn.com

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro