Admiratorii Casei Regale au fost foarte încântați când au auzit zvonurile legate de faptul că Kate Middleton și prințul William ar aștepta un al patrulea copil.

Se pare că zvonul a pornit de la fetița celor doi, Charlotte. Aceasta le-ar fi spus colegilor de la școală că mama ei, ducesa Kate, ar aștepta un copil și anume o fetită. Conform surselor, micuța era foarte încântată să împartă aceste vești minunate cu cei din jurul său, iar apariția unei surioare a facut-o foarte fericită.

Este sau nu Kate Middleton însărcinată?

Cuplul regal are deja trei copii minunați: prințul George, în vârstă de 5 ani, prințesa Charlotte, care are 4 ani și micul prinț Louis, de doar 1 an. Toți fanii au așteptat cu încântare vestea unui al patrulea copil, însă se pare că vestea este doar un zvon.

Ducesa de Cambridge a clarificat lucrurile în cadrul unei vizite oficiale în Irlanda de Nord. Aceasta a afirmat că nu este însărcinată, iar un al patrulea copil l-ar îngrijora pe prințul William. Se pare că trei copii sunt suficienți pentru moștenitoul coroanei Angliei.

Cu toate acestea, familia regală așteaptă un nou membru din partea fratelui acestuia, prințul Harry și al soției lui, Meghan. Cei doi așteaptă un al doilea copil, iar Meghan este așteptată să nască undeva în luna aprilie sau mai a anului viitor.

Cuplul are deja un băietel, Archie. Deși cei doi membri ai Casei Regale din Anglia nu au oferit prea multe detalii despre sarcină sau despre sexul copilului, există multe zvonuri că micuțul prinț Archie va avea o surioară.

Aceste zvonuri au fost întărite în momentul în care o prietenă apropiată a lui Meghan, Misha Nonoo, a fost surprinsă cumpărând haine de bebeluși de culoare roz.

O declarație oficială este așteptată de toți fanii cuplului Meghan- Harry, însă se pare că pentru moment, cei doi păstrează discreția.