Fiica lui Adrian Minune a dat din casă și a vorbit despre problemele din familia sa. Tânăra a recunoscut că viața lângă un artist precum tatăl său nu este una prea ușoară. Se pare că succesul pe care Adrian Minune l-a avut și îl are a erodat familia. Karmen Simionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum stau, de fapt, lucrurile în familia sa.

Atunci când vine vorba despre părinții săi, Karmen Simionescu are numai cuvinte de laudă, mai ales despre mama sa. Tânăra a mărturisit în cadrul unei emisiuni că de-a lungul timpului femeia i-a fost și mamă și tată. Artista este extrem de apropiată de cea care i-a dat viață. Cele două au o relație specială.

Karmen Simionescu a declarat că de multe ori a simțit lipsa tatălui. Cum Adrian Minune este plecat mai mereu la concerte, soția acestuia a trebuit să se descurce singură cu trei copii. Astfel, Karmen a ajuns să aibă o relație mult mai bună cu mama sa, față de cea cu tatăl.

„Mama este omul căruia trebuie să-i mulțumesc pentru ceea ce sunt astăzi, în întregime. Nu doar că a investit tot ce a avut și toate resursele ei și toată energia… Tot ce am, am datorită ei. Tata venind cu partea financiară și lipsind foarte mult de acasă… Mama a trebuit să fie și mamă și tată. Adică chiar și acolo unde aveam nevoie de sfaturile unui bărbat, câteodată, eram tot la mama. Mama a trebuit să se transpună și să îmi spună ce m-ar sfătui tata.

Eu am petrecut cel mai mult timp cu mama. Copilăria mea fiind lipită de ea, lipită. Eu am simțit cel mai profund ceea ce s-a întâmplat cu ea, pentru că ea este baza mea și stâlpul. Când sunt bine cu ea, sunt bine cu toate. Dacă știu că am zis o vorbă în glumă și ea a luat-o în serios, nu mai merge nimic. De ea depinde tot ce se întâmplă în viața mea, nu știu de ce.”, a declarat Karmen Simionescu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Karmen Simionescus, dezvăluiri neașteptate despre tatăl sau! Ce se întâmplă de fapt în familia lui Adrian Minune Social media

„Mama a suferit enorm…”

Karmen Simionescu a mai declarat că succesul de care se bucură tatăl său a erodat de-a lungul timpului familia. Manelistul nu a stat prea mult acasă, iar acest lucru i-a afectat atât pe copii săi, cât și pe soție. Cati, partenera acestuia, a suferit mult din cauza faptului că de puține ori și-a putut vedea toată familia acasă și unită.

Nimeni  nu are ce să îi reproșeze lui Adrian Minune. Acesta este un soț și un tată bun. Însă absența constantă a acestuia a adus suferință în inima familiei sale.

„Mama este o femeie care a suferit enorm la viața ei, nu pentru că a fost tata un nenorocit, ci pentru că ea și-a dorit o familie. Tata real nu i-a greșit, nu a fost un om care să vorbească urât cu ea. Să se comporte urât cu ea. Dar viața de artist și lipsitul de acasă îți dăunează fără să vrei. A avut mult de suferit. Dar este puternică și m-a învățat și pe mine să fiu la fel de puternică. Odată ce ai un copil, nu mai poți să zici atât de ușor hai gata că băgăm divorț.”, a mai spus Karmen Simionescu.