„Tata real nu i-a greșit, nu a fost un om care să vorbească urât cu ea. Să se comporte urât cu ea. Dar viața de artist și lipsitul de acasă îți dăunează fără să vrei.”

Fiica lui Adrian Minune a dat din casă și a vorbit despre problemele din familia sa. Tânăra a recunoscut că viața lângă un artist precum tatăl său nu este una prea ușoară. Se pare că succesul pe care Adrian Minune l-a avut și îl are a erodat familia. Karmen Simionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum stau, de fapt, lucrurile în familia sa.

Atunci când vine vorba despre părinții săi, Karmen Simionescu are numai cuvinte de laudă, mai ales despre mama sa. Tânăra a mărturisit în cadrul unei emisiuni că de-a lungul timpului femeia i-a fost și mamă și tată. Artista este extrem de apropiată de cea care i-a dat viață. Cele două au o relație specială.

Karmen Simionescu a declarat că de multe ori a simțit lipsa tatălui. Cum Adrian Minune este plecat mai mereu la concerte, soția acestuia a trebuit să se descurce singură cu trei copii. Astfel, Karmen a ajuns să aibă o relație mult mai bună cu mama sa, față de cea cu tatăl.

„Mama este omul căruia trebuie să-i mulțumesc pentru ceea ce sunt astăzi, în întregime. Nu doar că a investit tot ce a avut și toate resursele ei și toată energia… Tot ce am, am datorită ei. Tata venind cu partea financiară și lipsind foarte mult de acasă… Mama a trebuit să fie și mamă și tată. Adică chiar și acolo unde aveam nevoie de sfaturile unui bărbat, câteodată, eram tot la mama. Mama a trebuit să se transpună și să îmi spună ce m-ar sfătui tata.

Eu am petrecut cel mai mult timp cu mama. Copilăria mea fiind lipită de ea, lipită. Eu am simțit cel mai profund ceea ce s-a întâmplat cu ea, pentru că ea este baza mea și stâlpul. Când sunt bine cu ea, sunt bine cu toate. Dacă știu că am zis o vorbă în glumă și ea a luat-o în serios, nu mai merge nimic. De ea depinde tot ce se întâmplă în viața mea, nu știu de ce.”, a declarat Karmen Simionescu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Karmen Simionescus, dezvăluiri neașteptate despre tatăl sau! Ce se întâmplă de fapt în familia lui Adrian Minune
Social media

„Mama a suferit enorm…”

Karmen Simionescu a mai declarat că succesul de care se bucură tatăl său a erodat de-a lungul timpului familia. Manelistul nu a stat prea mult acasă, iar acest lucru i-a afectat atât pe copii săi, cât și pe soție. Cati, partenera acestuia, a suferit mult din cauza faptului că de puține ori și-a putut vedea toată familia acasă și unită.

Nimeni  nu are ce să îi reproșeze lui Adrian Minune. Acesta este un soț și un tată bun. Însă absența constantă a acestuia a adus suferință în inima familiei sale.

„Mama este o femeie care a suferit enorm la viața ei, nu pentru că a fost tata un nenorocit, ci pentru că ea și-a dorit o familie. Tata real nu i-a greșit, nu a fost un om care să vorbească urât cu ea. Să se comporte urât cu ea. Dar viața de artist și lipsitul de acasă îți dăunează fără să vrei. A avut mult de suferit. Dar este puternică și m-a învățat și pe mine să fiu la fel de puternică. Odată ce ai un copil, nu mai poți să zici atât de ușor hai gata că băgăm divorț.”, a mai spus Karmen Simionescu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.