Karmen Simionescu are tot ceea ce își poate dori o femeie. Artista are o carieră fulminantă, părinți care o susțin foarte mult și, cel mai important, o familie care o iubește necondiționat. Acum, se pare că șatena plănuiește să trăiască, pentru a doua oară, rolul de mămică.

CITEȘTE ȘI Karmen Simionescu își duce fetița la o grădiniță privată. Iată de ce nu o duce pe cea mică la o grădiniță de stat

Karmen Simionescu l-a făcut extrem de mândru de tatăl ei, celebrul manelist Adrian Minune. Chiar dacă nu i-a călcat în totalitate pe urme, vedeta a decis să își fructifice talentul la maxim. Astfel, după ce a cucerit publicul cu muzica ei, tânăra a decis să este momentul să își întemeie propria familie.

De ani buni, Karmen este căsătorită cu Bogdan, iar mariajul lor pare că merge ca pe roate. Cei doi se înțeleg de minune și rezonează pe toate planurile. Drept dovadă, la scurt timp după ce și-au asumat că sunt împreună, au devenit părinți. Venirea pe lume a Rosei a fost unul dintre cele mai emoționante momente pentru familia artistei.

Karmen Simionescu își dorește să devină, din nou, mămică. Ce spune micuța Rosa despre asta Social Media

Lui Karmen i se potrivește de minune rolul de mămică

Acum, pe zi ce trece, Rosa le face viața mai frumoasă părinților, dar și bunicilor. Karmen s-a dedicat în totalitate creșterii ei și a făcut anumite sacrificii. Unul dintre cele mai mari a fost renunțarea ei la carieră, pentru o anumită perioadă de timp. Artista nu mai lansat nimic de ani buni, dar sigur are un as în mânecă.

Și pentru că totul merge de minune în familia ei, mulți se întreabă „pe când un al doilea copil?”. Ei bine, Karmen vrea să devină mămică, însă consideră că acum nu este timpul oportun. Artista vrea să își reia cariera și vrea să muncească. Fiica lui Adrian Minune are deja câteva idei de afacere pe care le-a pus în aplicare și pe care le consideră prioritare.

Cât despre un al doilea copil, Karmen vrea să îi ofere un frățior Rosei. Micuța este foarte încântată de idee. Ba mai mult, deja a ales și numele lui. Se pare că pe viitorul membru al familiei Căplescu îl va chema Alexandru.

 

@video.clipuri1 #adrianminune #karmensimionescu #2022 #videoclipuri1 #fy ♬ original sound – videoclipuri1