Karmen Simionescu a ajuns din nou în centrul atenției după ce s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare. Nu contează că suntem în anotimpul iarna, fiica lui Adrian Minune pare că duce dorul verii și a căldurii, așa că nu a mai stat pe gânduri și a publicat o imagine în costum de baie de pe vremea în care timpul era prietenos cu ea. Cântăreața și-a dezvăluit formele, iar admiratorii nu s-au putut decât bucura că au din plin ce admira și analiza din toate unghiurile.

Karmen Simionescu este o tânără mămică, are un copil minunat și un soț care o iubește necondiționat. În ciuda faptului că a dus pe lume un copil, vedeta este într-o formă de invidiat. Kilogramele în plus au fost eliminate rapid după ce a născut și a făcut toate demersurile necesare pentru a arăta din nou impecabil. Acum atrage orice privire.

Ne aflăm în mijlocul iernii, însă acest lucru nu înseamnă că artista nu se poate bucura de amintirile de vara trecută. Fotografia în costum de baie a strâns foarte mute reacții diverse. Majoritatea au complimentat-o pe Karmen pentru felul în care arată. Bineînțeles, bărbații au avut un cuvânt serios de spus în fața unei asmenei priveliști.

Karmen Simionescu, ipostază fierbinte fără haine! Artista a încins internetul instant

Karmen Simionescu a adus pe lume un copil în anul 2019

Anul 2019 a adus cu sine unul dintre cele mai importante momente pentru familia Minune. Fiica talentatului manelist a născut la vârsta de numai 22 de ani, astfel că manelistul a devenit bunic de fetiță. Experiența sarcinii a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui Karmen și se delcară profund recunoscătoare pentru familia numeroasă și frumoasă pe care o are.

Adrian Minune este, de asemenea, un bărbat fericit și împlinit. Are tot ce și-ar putea dori de la viață din toate punctele de vedere, o carieră strălucită în lumea manelelor și o familie ca în povești.