Karmen Simionescu a ajuns din nou în centrul atenției după ce s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare. Artista a lăsat loc imaginației bărbaților să zboare după ce a publicat una dintre cele mai fierbinți fotografii de-ale sale. Trebuie să recunoaștem că are din plin cu ce se mândri. Cântăreața și-a dezvăluit formele, iar admiratorii nu s-au putut decât bucura că au din plin ce admira și analiza din toate unghiurile.

Karmen Simionescu este o tânără mămică, are un copil minunat și un soț care o iubește necondiționat. În ciuda faptului că a dus pe lume un copil, vedeta este într-o formă de invidiat. Kilogramele în plus au fost eliminate rapid după ce a născut și a făcut toate demersurile necesare pentru a arăta din nou impecabil. Acum atrage orice privire.

Temperaturile ridicate de afară pare că au încins-o pe fiica lui Adrian Minune. S-a fotografiat în cel mai sexy costum de baie și a urcat imaginea în mediul online spre fericirea tuturor masculilor, bineînțeles. Fotografia în costum de baie a strâns foarte mute reacții diverse. Majoritatea au complimentat-o pe Karmen pentru felul în care arată. Bineînțeles, bărbații au avut un cuvânt serios de spus în fața unei asmenei priveliști.

Karmen Simionescu, ipostază fierbinte fără haine! Artista a încins internetul instant

Karmen Simionescu a adus pe lume un copil în anul 2019

Anul 2019 a adus cu sine unul dintre cele mai importante momente pentru familia Minune. Fiica talentatului manelist a născut la vârsta de numai 22 de ani, astfel că manelistul a devenit bunic de fetiță. Experiența sarcinii a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui Karmen și se delcară profund recunoscătoare pentru familia numeroasă și frumoasă pe care o are.

Adrian Minune este, de asemenea, un bărbat fericit și împlinit. Are tot ce și-ar putea dori de la viață din toate punctele de vedere, o carieră strălucită în lumea manelelor și o familie ca în povești.