Karmen Simionescu este prezentă tot timpul pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii ei. Tatăl ei, Adrian Minune, pierde destul de puțin timp în mediul online, însă lucrurile s-au schimbat, se pare. Artista a făcut anunțul pe Instagram pentru ca toată lumea să știe că, începând de acum, tatăl ei va avea cont de Instagram.

Karmen Simionescu și tatăl ei sunt doi artiști foarte apreciați de fani. Chiar dacă au stiluri muzicale diferite, cei doi au o relație perfectă tată-fiică.

Adrian Minune și-a făcut cont de Instagram

Cu numai câteva ore în urmă, Karmen Simionescu a apărut alături de tatăl său în mediul online. Acolo au anunțat pe toată lumea că manelistul poate fi găsit și pe Instagram. Artista are o mulțime de admiratori pe rețelele de socializare, motiv pentru care a făcut anunțul pe pagina sa pentru ca toată lumea să știe că tatăl său învață în aceste momente să fie în trend cu cei mai tineri.

Adrian Minune va fi activ pe Instagram de acum înainte, dar și pe YouTube, acolo unde va posta periodic piese frumoase, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, de altfel.

În ciuda faptului că manelistul are foarte multe lucruri de făcut, iată că a găsit timp și pentru a se ocupa de social media, cel mai probabil la îndemnul fiicei sale, Karmen Simionescu. Fanii artistului au avut, așadar, parte de o surpriză, pentru că de acum vor avea ocazia să-l urmărească pe artist pe rețelele de socializare.

social media

„Dragilor, să știți că avem o veste. De astăzi încolo îl găsiți și pe tatăl meu pe Instagram. Puteți să îi dați follow. Este singurul cont al lui de Instagram. Și, bineînțeles, pe canalul meu de Youtube, Adrian Minune oficial, veți găsi toate piesele mele. V-am pupat”, au spus cei doi pe Instagram ieri.