Karmen Simionescu este o femeie împlinită, care a știut de mic copil ce își dorește să facă în viață. Deși a avut momente în care voia ca lumea să nu o mai știe drept „fata lui Adi Minune”, ea a muncit din greu și și-a creat un nume în industria muzicală. În timp ce era pe băncile școlii nu se simțea deloc confortabil, din cauza faptului că tatăl său era celebru, dar a început să accepte asta și apoi i-a fost din ce în ce mai bine.

Frumoasa artistă și-a făcut curaj și și-a schimbat culoarea părului, iar fanii vedetei au avut numai lucruri bune de spus.

Karmen Simionescu, schimbare radicală de look

Vedeta s-a făcut remarcată datorită vocii sale speciale, pe care a moștenit-o de la tatăl său și pe care fanii ei din întreaga țară o adoră. Piesele sale au fost multă vreme pe primele locuri în topurile noastre, iar ea nu a putut decât să se bucure de fiecare reușită din viața sa.

Deși are o vârstă la care multe femei doar visează la viața pe care o duce ea, artista este împlinită și pe plan personal. Are o familie frumoasă, un soț pe care îl iubește și alături de care a făcut o fetiță, care înseamnă totul pentru ei și care este tratată ca o prințesă de toată familia.

Chiar dacă știe mereu ce are de făcut, când vine vorba de o schimbare de look, Karmen Simionescu are emoții, chiar dacă este vorba doar despre o simplă schimbare a culorii părului său.

Karmen, schimbare de look radicală. Cum și-a surpsins fanii din mediul online / FOTO

„De fiecare data cand imi modific oricat de putin culoarea parului am emotii. Nu degeaba se spune ca parul este comoara cea mai de pret a femeii. De data asta mi-am facut curaj si am ales-o pe @olga.barcari pentru noua schimbare. Dupa 5 ore de stat in picioare, combinat tehnici si multe emotii rezultatul m-a uimit! I adore you”, a scris vedeta pe Instagram.