Karmen Minune a reușit să șocheze internetul zilele acestea cu cele mai recente declarații pe care le-a făcut în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Artista a ales să fie sinceră și să vorbească fără filtre, dar se pare că mulți dintre cei care au urmărit materialul cu ea au rămas șocați.

Karmen Minune este una dintre artistele care nu mai are nevoie de introduceri, mai ales că provine dintre-o familie cu renume în lumea muzicală. Însă, în ciuda faptului că este fiica lui Adi Minune, aceasta nu a profitat nicio secundă de această notorietate și a ales să muncească pentru locul ei în industrie.

Fără doar și poate, nu i-a fost deloc ușor să fie fiica lui Adi Minune, mai ales că cei din jur au exercitat mereu o presiune fantastică asupra ei. Karmen și-a dorit să fie mereu un motiv de mândrie pentru părinții ei, dar și să se ridice la nivelul așteptărilor celor din jur.

Karmen Minune, declarații surprinzătoare. Artista susține are tot dreptul să se uite la alte femei

Karmen Minune, subiect de discuției în online

Artista a crescut de mică cu muzica în casă și recunoaște că tatăl ei a fost mereu o inspirație pentru ea. Dar, în același timp, este conștientă că Adi Minune nu ar fi ajuns pe culmile succesului dacă nu ar fi avut echilibru și fericire în familie.

Adi Minune o adoră pe soția sa și aproape că nu este ocazie în care să nu îi demonstreze asta. Dar, dată fiind profesia sa de artist, Karmen recunoaște că este aproape imposibil, ca bărbat, să nu te uiți la alte femei.

În lumea maneliștilor, la fiecare eveniment urcă pe scenă femei dornice de afirmare, care dansează cu artiștii și care ar face orice să obțină puțină atenție. Tocmai de aceea, artista nu îl învinovățește nicio secundă pe tatăl ei că se uită și la alte femei și spune că ar fi imposibil pentru orice să reziste unei asemenea tentații.

„Toate femeile se uită după ceva strălucitor. C-o fi frumos, c-o fi mai gras, c-o fi mai slab, toate femeile se uită după un bărbat cu nume, cu mașini, cu casă, cu bani, cu toate alea. Pune tu 20 de bărbați în locul lui tata! În momentul în care tu cânți pe scenă și vin femeile cu decolteul și ți-l bagă în față și fac dansuri lascive pe tine, tu ce zici?! Nu Satană, ieși, piei?!”