Au trecut aproape doi ani de când Karmen Simionescu a adus-o pe lume pe fiica sa, Sofia. Este cel mai frumos lucru care i s-ar fi putut întâmpla în viață, dar a recunoscut că perioada imediat următoarea după venirea pe lume a micuței nu a fost deloc una ușoară pentru ea. Cântăreața a trecut prin depresie postnatală și nu îi este rușine să vorbească despre acest subiect sensibil în fața lumii.

Karmen Simionescu plângea din orice

Este de părere că multe femei se confruntă cu astfel de situații, dar unele nu au curajul să aducă vorba despre stările prin care au trecut, pentru că vor să pozeze în mamele perfecte și fericite, deși nu este deloc așa. Frumoasa artistă a fost recent invitată în cadrul emisiunii Teo Show, unde a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa, dar a povestit și cum a reușit să le depășească, mersul la psiholog fiind absolut esențial.

Fiica lui Adrian Minune a rămas însărcinată la scurt timp după ce ea și partenerul ei de viață se căsătoriseră și se mutaseră împreună. Nu a a avut parte de o perioadă de acomodare și au venit toate deodată, iar ea nu le-a mai putut face față. Au fost șase luni de coșmar pentru ea, luni în care plângea din orice și nu înțelegea ce anume i se întâmplă, După o vreme, ea a decis să meargă la psiholog. Acesta a ajutat-o să conștientize situația în care se află și să realizeze că nu este ea vinovată pentru ceea ce i se întâmplă, pentru că în corpul ei au loc anumite schimbări. În cadrul unui interviu, fiica lui Adrian Minune a vorbit despre această perioadă grea din viața ei. Sarcina a schimbat-o total și a fost nevoită să meargă la psiholog după câteva luni după ce a născut pentru că a avut parte de foarte multe schimbări într-un timp relativ scurt.

 

Karmen, mărturisiri sincere despre depresia postnatală: "M-au ținut vreo șase luni aceste stări"

„Plangeam din orice. Mama i-a cumparat Sofiei o caciulita cu urechi, eu cand am văzut-o plângeam. Când vedeam că sunt toti lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam. M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou. Viața mea înainte nu depindea de nimeni, nu spuneam nimănui cum îmi fac programul, puteam să mă trezesc la ce oră voiam, ieșeam țiplă din casă. Din momentul în care a venit copilul, ce să mai stai să îți faci părul? Am învățat să îmi fac unghiile singură, să mă machiez”, a declarat Karmen, la Teo Show.