Karmen are câteva principii pe care le pune în aplicare în cuplu.

Karmen are tot ce și-ar putea dori o femeie. La vârsta ei, fiica lui Adrian Minune are o carieră înfloritoare, dar și o familie de care este extrem de mândră. Pe lângă toate astea, Karmen are și un soț care o susține și care este mereu alături de ea. Și, probabil așa cum era de așteptat, nu este deloc ușor să ai o relație cu o vedetă.

Karmen trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artistei îi merge de minune pe toate planurile, mai ales pe cel personal. Vedeta are o familie superbă, iar micuța Rossa este centrul universului ei. Karmen se înțelege de minune și cu soțul ei, Bogdan Căplescu.

Cum nicio relație nu este una perfectă, nici cea a fiicei lui Adrian Minune nu face excepție de la asta. Artista a recunoscut că s-a confruntat cu anumite episoade mai dificile, dar le-a depășit pe toate. Karmen este extrem de matură și, de fiecare dată a gestionat orice ceartă cu înțelepciune.

weekend. Karmen, mai sinceră ca niciodată. A umblat sau nu în telefonul soțului ei?!
social media

Karmen are rețeta fericirii în cuplu

Soțul artistei este „vânat” de multe domnișoare, dar artista nu își face deloc griji. Aceasta știe că familia lor este mai presus de orice. Cei doi au o familie atât de solidă, încât nu crede că ceva va putea intrat cu „bocancii” în viețile lor.

Cât despre gelozie, Karmen spune că este geloasă, dar în anumite limite. Acum, nu mai este la fel de aprinsă ca la început și are încredere deplină în partenetrul său. Vedeta nu este deloc tentată să umble în telefonul iubitului ei și nu pentru că nu ar avea acces la el. Karmen respectă foarte mult intimitatea lui Bogdan și consideră că telefonul este un obiect personal.

Bogdan, la rândul lui, procedează la fel. Aceasta îi respectă din plin intimitatea soției sale și se pare că așa funcționează cel mai bine ca și cuplu.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.