Karmen se află în izolare împreună cu soțul și fiica ei, dar păstrează legătura cu fanii din mediul pe care îi anunță de fiecare schimbare care are loc în viața.

Fiica lui Adrian Minune a fost sinceră cu ei și de această dată și le-a dezvăluit că are niște dureri care o supără foarte tare, iar din acest motv fanii au început să intre la bănuieli și au crezut cu totul altceva.

În plină pandemie de coronavirus, Karmen a făcut câteva Instastory-uri cu o grămadă de medicamente, motiv pentru care fanii ei adevărați s-au îngrijorat extrem de tare și au început să o bombardeze pe artistă cu mesaje, ca să se asigure că artista lor preferată nu a pățit nimic, că este sănătoasă.

Mesajele pe care i le-au trimis nu au fost deloc unele pe placul ei, chiar dacă era întrebată de sănătate, pentru că urmăritorii ei au crezut că are…coronavirus. Da, ați citit bine! Karmen nu și-a lăsat fanii în ceață și a făcut o serie e afirmații, pentrii a-și lămuri fanii că nu este vorba despre noul virus, ci despre o altă afecțiune de care suferă, dar despre care nu a vorbit deloc pe rețelele sociale până acum.

“Cum să mă întrebați dacă am coronavirus, cum? Nu am… Pastilele acelea sunt pentru o măsea, care mă doare”, a spus Karmen, pentru a-i lămuri pe admiratori.

Cei care credeau că fiica lui Adrian Minune are coronavirus, pot sta liniștiți, artista este perfect sănătoasă, doar că de câteva zile are o durere de măsea, care nu-i dă pace și care are nevoie de tratament, pentru a se vindeca. Astfel că pastilele care au dus la zeci de presupuneri pe Instagram sunt luate de artistă pentru o durere de măsea…atât.

 

Distribuie