Karmen, fiica lui Adrian Minune se numără printre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Fanii o apreciază pentru vocea inconfundabilă, dar și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Fiecare piesă pe care o lansează are succes, iar ea nu are poate decât se să se bucure pentru reușitele sale.

Karmen, mai sexy ca niciodată pe Instagram

Fiica lui Adrian Minune este extrem de activă în mediul virtual, artista îi ține la curent pe fanii ei cu tot ceea ce face. A avut, însă, o perioadă de câteva zile în care nu a fost deloc activă, dar fanii au înțeles-o. A avut motive bine întemeiate din cauza cărora a fost absentă. Prima dată, fiica ei a avut ceva probleme de sănătate și a fost nevoită să petreacă mai mult timp cu ea. Apoi, i s-a stricat telefonul și au durat câteva zile până când a primit unul nou.

Zilele acestea, vedeta s-a revanșat pentru faptul că a fost inactivă pe Instagram. Ea a postat o imagine de senzație în mediul online, de care masculii s-au bucurat enorm. Frumoasa vedetă a încins imaginația tuturor și a adunat mii de like-uri în doar câteva minute. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere faptul că s-a pozat cu sânii pe afară.

Cine nu se bucură să vadă astfel de imagini? Artista este din ce în ce mai sexy și nici măcar nu se cunoaște faptul că a născut. Are un trup de invidiat la care multe femei doar visează. Muncește mult pentru a arăta așa și are mare grijă la alimentație.

 Karmen a încins atmosfera pe Internet. Vedeta s-a pozat cu sânii pe afară: ”Nu te-am recunoscut” / FOTO

”Fata mea frumoasă 🔥❣️”, ”Nu te-am recunoscut”, ”Ești absolut superbă!”, ”Ești altceva!❤❤”, ”Divină ❤️❤️♥️♥️😍😍😍😍👏👏👏👏”, ”Ce superbitate😍😍😍”, ”Cât de frumoasă ești, trăiască părinți tăi🙏❤️”, ”Regină”, ”Șefă”, ”Divă”, sunt doar câteva dintre reacțiile zecilor de mii de fani de-ai lui Karmen de pe Instagram.