Kanye West este foarte grijuliu și are grijă ca copiii lui să  crească cât mai bine de aceea vrea ca regulile lui să fie respectate.

Kim Kardashian, soția lui, nu este de acord cu această strictețe și nu consideră că fiica sa de 6 ani, North West, face ceva cumplit de rău dacă uneori poartă machiaj. Aceasta iubește să se fardeze și o face cu mult tact, însă acum acest lucru este total interzis. Tatăl ei este împotriva faptului să se dea cu ruj, indiferent de eveniment.  Fetița obișnuia să se facă cu ruj rosu la sărbătorile de iarna și să se machieze la emisiuni.

North se pare că are o obsesie pentru produsele cosmetice și de machiaj și este foarte suparată din cauza ca tatăl ei a impus o nouă regula, pe care trebuie sa o respecte. Kim a fost cea care i-a oferit rujuri fetiței, în repetate rânduri, pentru a o convinge să iasă din casă și acum are reale probleme din aceasta cauză. La doar 6 anișori, North obișnuiește să împrumute gențile și accesoriile mamei sale, care sunt extrem de scumpe iar până acum se pare că tatăl ei nu a impus nici o regulă cu privire la acest aspect.