Artistul suține că întreaga s-a susținere față de Donald Trump a fost falsă, și a avut un scop precis.

Rapperul Kanye West susține că doar s-a prefăcut că îl susține pe Trump

În contextul întâmplărilor recente și a declarațiilor recente, se pare că oamenii nu au uitat despre susținerea oferită de Kanye lui Tramp în 2018.

Și chiar dacă el supune că a făcut acest lucru pentru a obține beneficii pentru comunitatea oamenilor de culoare. Mulți încă își amintesc cum rapper-ul a continuat să-l numească pe Tramp, fratele său și chiar a postat și o fotografie purtând o șapcă MAGA (Make American Great Again).

La acea vreme, el a spus că fostului președinte George W. Bush nu-i pasă de oameni negri.

Pe fondul protestelor împotriva uciderii lui George Floyd, noi rapoarte susțin că Kanye West a falsificat sprijinul acordat președintelui republican în beneficiul americanilor de culoare.

S-a dat de partea lui Trump pentru a scoate oamenii din închisori

Un raport din Ace Showbiz a declarat că Kanye a purtat pălăria MAGA pentru a scoate oamenii din închisori.

Potrivit raportului, rapperul GLC, care a semnat cu studioul lui Kanye, a declarat anul trecut pentru „The Red Pill Podcast with Van Lathan” că rapperul i-a oferit cutiile pălăriilor MAGA și i-a spus „nu vor fi purtate niciodată din nou „.

„Bro, vă spun doar că am scos femeia aceea uimitoare din închisoare în Florida, nu?”

„… Nu prea am apucat să avem acea întâlnire până când nu am pus pălăria. Așa că se pare că, mai mult,„ OK, port pălăria, primesc pietrele aruncate spre mine, Voi avea oameni care mă urăsc, dar oamenii vor fi eliberați ”, și-a amintit GLC că a spus Kanye West.

Zilele trecute,  West a înființat un fond care să acopere costurile școlare pentru fiica lui George Floy. Gianna în vârstă de șase ani. De asemenea, el a donat 2 milioane de dolari pentru alte cauze. Inclusiv plata onorariilor legale ale lui Ahmaud Arbery și Breonna Taylor, care au fost uciși în 2020.