Artistul este cercetat pentru agresiune, după ce și-a lovit un fan cu pumnul. După ce Kanye West l-a doborât la pământ, acum riscă să facă închisoare. Incidentul s-a întâmplat în fața unui club, motivele fiind necunoscute. 

Un fan i-a cerut un autograf artistului, iar din cauze necunoscute, Kanye West s-a enervat și l-a lovit pe bărbat. Totul s-a întâmplat în fața unui club, la ora 03.00. Poliția din Los Angeles îl cercetează pentru agresiune.

Fostul soț al lui Kim Kardashian are din nou probleme cu nervi

Bărbatul se afla în fața unui club, iar la un moment dat un admirator de-al acestuia i-a cerut un autograf. Din motive încă necunoscute, rapperul l-a lovit cu un pumn și l-a pus la pământ. Poliția din Los Angeles îl cercetează, iar artistul riscă să facă până la 6 luni de închisoare. După întreaga întâmplare, starea de nervozitate era încă vizibilă.

Un epsiod asemănător a avut loc în urmă cu mai mult timp, când rapperul a fost implicat într-un incident cu un fotograf. Atunci a fost trimis la un curs care să îl învețe să își controleze furia și emoțiile negative pe care le are, potrivit spynews.ro

social media

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit

După șase ani de iubire, celebrul cuplu și-a spus adio. Ce declara Kim în urmă cu mai mult timp.

„Pur și simplu nu mai pot face asta”, a spus Kim. „De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum. Cred că el merită să fie cu cineva care îi va susține fiecare decizie și care îl va urmări oriunde și care se va muta cu el în Wyoming. Eu nu pot face asta. Ar trebui să aibă o soție care îl sprijină și călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca un nenorocit de eșec. Este al treilea nenorocit de mariaj al meu. Da, mă simt ca o ratată. Nici nu mă pot gândi la asta. Vreau să fiu fericită.”, a spus Kim Kardashian în cadrul emisiunii „Keeping Up with the Kardashians”