Micuțul Leon este un adevărat luptător. Acesta s-a născut cu o boală ce nu-i permite să se dezvolte la fel ca toți ceilalți copii de vârsta lui. Acum, cea de-a șasea operație a lui a fost făcută tocmai în Spania, la Barcelona.

Reclamă

A fost o operație de Miotenofasciotomie. Conform declarațiilor lui Kamara, după operație micuțul leuț și-a revenit mai greu din anestezia făcută. Totuți, din câte s-a putut vedea, este bine și dă semne că totul va fi bine.

Leon la Barcelona a avut o operație de Miotenofasciotomie, care s-a întâmplat la policlinica Barcelona, cu doctorul Igor Nazarov. Acolo a fost sub atenta îndrumare dar totodată sub bisturiul lui, aș spune, împreună cu doi alți doctori și au lucrat pe mușchi, pentru că el are nevoie de o alungire de mușchi, iar această Miotenofasciotomie selectivă se face cel mai bine acolo, la Barcelona.”, a povestit Kamara Ghedi.

Reclamă

Cea mai mare dorință a lui Kamara și a Oanei este ca micuțul lor băiețel să poată crește și să se dezvolte într-un ritm normal, așa cum trebuie, așa cum o face orice copil de vârsta lui.

Kamara

Boala care îi macină corpul băiatului

Leon suferă de o paralizie cerebrală. La foarte scurt timp după ce s-a născut, acesta a fost diagnosticat cu o tetrapareză spastică. Părinții lui au făcut mereu tot posibilul pentru a ajunge cu el pe mâinile celor mai buni medici, în speranța că va veni și ziua în care Leon va putea merge pe picioarele sale și că va putea ieși la un fotbal cu băieții.

Pentru această operație, Kamara a deschis un cont în care fiecare persoană care a putut și a dorit, a donat. Totul pentru ca operația să poată fi făcută, întrucât costurile pentru ea au fost unele destul de mari.
Kamara a povestit despre starea în care se află Leon la momentul actual.