Kamara a avut o relație cu amanta lui Reghecampf? 

Cântărețul a ținut să precizeze că între ei nu a fost ceva serios. Kamara a relatat și cum au ajuns să se întâlnească, dar și anumite detalii din relația pe care a avut-o cu Corina Caciuc. Potrivit cântărețului, el și iubita lui Reghecampf s-ar fi întâlnit de mai multe ori.

1. Kamara a avut o relație cu amanta lui Reghecampf? Artistul neagă ultimele zvonuri din presă

Kamara, prima reacție legată de amanta lui Reghecampf, Corina Caciuc. Ce relație au avut cei doi: „Acum un an am vorbit”
Facebook

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă. Spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest, este distracție’, a spus Kamara pentru realitateasportiva.net.

Conform spuselor lui Kamara ultima dată când cei doi au vorbit a fost acum un an. Acela a fost momentul când el i-ar fi trimis filmarea și imaginile apărute acum în mediul online.

„Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe’, a adăugat el.

2. De ce i-a vorbit așa Corinei Caciuc

Au apărut multe întrebări în legătură cu filmarea respectivă. Cântărețul a declarat că a făcut acel gest dintr-un singur motiv. Îi părea rău să vadă cum târăra își irosește viața.

„Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața. Care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm. Considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică. Cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați.”, a mai spus cântărețul.

Kamara a încercat să o ajute pe Corina Cauciuc așa cum a putut el mai bine. În încheierea declarațiilor, Kamara i-a transmis un mesaj și lui Reghecampf:

„Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie. Faptul că-l știu pe Bebeto de la botez m-a făcut să îi transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o. Să-și vadă de familia lui urgent.”