Reclamă
Reclamă

Justin Timberlake a fost arestat la New York, fiind acuzat de conducere în stare de ebrietate. Avocatul său a declarat că vedeta a fost eliberată fără cauțiune și că următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 26 iulie, informează CNN.

Incidentul s-a petrecut în Sag Harbor, o destinație populară de vară de pe Long Island, frecventată de numeroase celebrități.

Justin Timberlake, în vârstă de 43 de ani, este bine cunoscut ca fost membru al trupei NSYNC și pentru cariera sa solo de succes, fiind unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. El urma să înceapă un turneu global pentru promovarea celui de-al șaselea său album, „Everything I Thought It Was”.

Reclamă

Avocatul său a ținut să precizeze că Timberlake a fost eliberat din custodia poliției fără a fi impusă o cauțiune. Vedeta pop era programată să susțină două spectacole la Chicago în acest weekend și un concert la Madison Square Garden din New York marțea viitoare.

Justin Timberlake a vorbit deschis în trecut despre faptul că a apelat la ajutor de specialitate pentru a combate consumul excesiv de alcool. El este cunoscut nu doar pentru muzica sa, ci și pentru rolurile din filme precum „The Social Network” (Rețeaua socială) și „Friends With Benefits” (Prieteni cu beneficii). De asemenea, a câștigat de 10 ori Premiul Grammy.

La momentul arestării, Timberlake era pregătit să înceapă un nou capitol în cariera sa muzicală, cu turneul global de promovare a noului album. Urmărirea penală și viitorul termen de judecată vor clarifica situația legală a artistului.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro