Reclamă
Reclamă

Cântărețul Justin Bieber a fost recend dat în judecată din cauza unei fotografii postate pe contul său de Instagram, în care apare chiar el.

Deși acest lucru pare absurd și ciudat, este adevărat. Fotograful Barbera Robert l-a dat în judecată pe Justin din cauza acelei fotografii. Se pare că poza era făcută chiar de ea și este protejată de drepturile de autor.

Fotograful îl acuză pe cântăreț de reproducere neautorizată și expunere publică a imaginii, această fiind înregistrată și deținută prin drepturi de autor de Robert. Confrom declarațiilor oficiale, Justin nu i-a cerut permisiunea să folosească acea imagine și și-a însușit-o în mod ilegal.

Reclamă

sursa: Robert Barbera

Poza în cauză a fost postată de cântăreț anul acesta în data de 13 martie și îl surpinde pe el și pe prietenul său Rich Wilkerson într-o mașină. Cu toate că Robert dorește să i se facă dreptate pentru distribuirea ilegală a fotografiei, Justin a ales să nu o șteargă încă de pe Instagram.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro