Jurnalista Antoaneta Etveș a încetat din viață! Pierdere imensă în presă

Jurnalista Antoneta Etves a pierdut lupta cu viață pe un pat de spital în capitală. Această suferise în urmă cu o luna un atac cerebral, însă recuperarea a fost imposibilă. Tot de atunci, Antoaneta a fost internată tot de atunci  în cadrul Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni. Soțul acesteia, jurnalist la rândul sau este devastat de moment tragic.

Jurnalista a murit pe patul de spital

Jurnalista a zăcut pe patul de spital vreme de 41 de zile după atacul derebral pe care îl suferise. Această a avut o carieră notabilă în presă românească, scriind pentru mai multe publicații.Antoaneta a făcut parte din echipa de redactori din cadrul ziarului Evenimentul Zilei. De asemenea această a ami colaborat cu publicații precum românia curată, centrul pentru Jurnalism Independent, Grupul Realitatea-Cațavencu. Jurnalista și-a adus aportul de cunoștințe pentru o perioada și în cadrul ziarului cotidianul.ro.  De asemenea, soțul acesteia este un apreciat jurnalist în cadrul Capital. Acesta a anunțat îndurerat pierderea soției și a mamei copilului lor.

„A venit cea mai urâtă zi, clipă cea mai grea pentru mine, Filip şi familia noastră, în care am fost anunţaţi că după 41 de zile de suferinţă, în care soţia mea şi mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveş, a plecat într-un loc mai frumos. Vei rămâne mereu în inimile noastre, ştiu că ne vei zâmbi şi vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei află! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, dragă mea!“, a transmis Ciprian Mailat, soțul jurnalistei.

Bărbatul a publicat și o imagine cu un mesaj extrem de emoționant pe pagină să de socializare.

”Da-ne un semn, Anto”, a scris acesta pe fotografia  jurnalistei Antoaneta Etves.

Jurnalista Antoaneta etves a trecut in nefiinta

Moarte similară cu cea a Cristinei Țopescu

Jurnalista Antoaneta Etves nu este singură profesionistă pe care presă românească a pierdut-o în ultimele luni. Cristina Țopescu a trecut în neființă în urmă cu câteva luni inttr-un mod similar. Această a fost găsită în propria locuința fără viață, alături de animalele sale de companie.

Hitler avea mare nevoie de petrolul românesc

fabrica Romania/ weradio.ro

Vești rele pentru angajați! Gigantul german închide fabrica din România!